USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Луцькі перевізники можуть отримувати кошти за кілометри пробігу

19 Грудня 2019 15:32
У Луцькій міській раді обговорювали принципово новий спосіб оплати праці перевізникам громадського транспорту.

Про це під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 19 грудня, повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов.

З його слів, серед планів на найближче майбутнє – перехід на транспортну оплату роботи луцьким перевізникам.

«Будемо платити перевізникам за кілометри пробігу. На мою думку, це потрібно зробити для того, щоб всі маршрути, без виключення, були вигідними для перевізника. Щоб перевізники були зацікавлені виїжджати на маршрут незалежно від транспортного сполучення», – зазначив головний транспортник Луцька.

Наразі ж, з його слів, управління моніторить пасажиропотік на кожному із наявних маршрутів, щоб у подальшому повністю володіти ситуацією.

«За станом на сьогодні, перевізники більш схильні до заробітку у виглядів готівки від пасажирів, але, у той же час хочуть пробний період, аби могти оцінити реальний пасажиропотік на маршруті і подальші перспективи», – резюмував посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Правда Показати IP 19 Грудня 2019 15:41
Скільки можна.Почніть з головного.Наявний транспорт в місті непридатний для перевезення пасажирів.Може з фундаменту почніть,чи вам це недосяжне...
123 до Правда Показати IP 19 Грудня 2019 16:08
Все просто. Один новий автобус/тролейбус = ціна проїзду 25-30 грн. Нам це досяжно ?
олег до 123 Показати IP 19 Грудня 2019 18:06
і 4 гривні хватить.новий автобус менше розхідників...а за тролейбуси не переживай і нерахуй чуже....валідатори покажуть .що і скільки треба
Психопланетарій, Лип Показати IP 19 Грудня 2019 15:59
Мудра влада, яка вибрана громадянами сусідніх областей з Волинню, поступила дуже розумно, а саме за проїзд в приміських, міських автобусних, тролейбусних і трамвайних сполучень залишила розрахунок готівкою, з допомогою є-квитка, додатку в мобільному телефоні, по посвідченнях пенсійних і пільгових.
До "до правда" Показати IP 19 Грудня 2019 16:28
Немає автобусу немає перевезень! То може за гроші платників податків купимо автобуси і тролейбуси і зробимо все по людськи і для людей!!! Можна платити по 25 гривень, але за годину проїзду і з можливістю пересадки на тролейбус чи автобус, з проїздними квитками на місяць і чітким графіком руху!!! Договорюйте будь ласка!!!
Правда Показати IP 19 Грудня 2019 17:00
Є маса методів придбання міського муніципального транспорту і не обовязково купувати за повну вартість, вже і сьогодні.Але він має бути муніципальний і гроші за проїзд в бюджет міста.В Луцьку достатньо широкі вулиці і тому автобуси мають бути низькопідлогові і досить пасажиромісткі.
Максим Перепелиця Показати IP 19 Грудня 2019 17:22
Великі та пасажиромісткі автобуси та тролейбуси бюджет Луцька не потяне. Треба мати базу для поточного ремонту маршрутних автобусів, які зараз курсують містом. Дійсно в такому стані у якому цей транспорт існує сьогодні це погано. А щодо вулиць Луцька, то місто дуже мале, це не Житомир, і не Вінниця з Київом.
Анонім Показати IP 19 Грудня 2019 17:22
там де діє комунальний транспорт, приватного транспорту не повинно бути...
скептик Показати IP 19 Грудня 2019 20:13
клас !!!!!! перевізник буде отримувати за кілометри + налічман в кишеню. а людей як возили в собачих умовах, так і будуть возити
Земляк Показати IP 20 Грудня 2019 08:47
Сьогодні 20/12/2019. І готівка і валідатори в маршрутці. Ніякого контролю!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus