USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Луцькі перевізники скаржаться на пасажирів, які не оплачують проїзд. Коли буде контроль

1 Лютого 2022 10:42
В обласному центрі Волині перевізники скаржаться на пасажирів, які не є пільговиками, однак все одно не оплачують проїзд. Відзначимо, що з березня у місті працюватиме постійний контроль у громадському транспорті.

Про це йшлося під час оперативної наради у міського голови.

Як повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук, сьогодні є дуже багато скарг від перевізників та водіїв про те, що велика кількість пасажирів в автобусах не оплачують проїзд, при цьому вони не є представниками пільгових категорій. Він поцікавився, коли в місті запрацює система контролю.

Директор департаменту економічної політики Борис Смаль повідомив, що наразі триває регуляторна процедура з надання послуг контролю.

«Ця процедура завершується в лютому і через один виконком, наприкінці місяця, прийматимемо відповідне рішення, після якого можна буде впроваджувати незалежний контроль на основі конкурсу. Контроль відбуватиметься щоденно. Це буде мобільна група на авто. Можливо, переможцем конкурсу стане приватна структура. Відповідно до умов тендеру їхнім завданням буде щоденний контроль під наглядом оператора. Сподіваюся в березні це запрацює», – сказав Борис Смаль.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
скептик Показати IP 1 Лютого 2022 10:55
було б добре якби міська влада разом з перевізниками і контролерами читали законодавство і не трактували його на власний розсуд
Безробітній до скептик Показати IP 1 Лютого 2022 12:11
А що там в законодавстві написано, що не потрібно оплачувати проїзд?)
лучани Показати IP 1 Лютого 2022 11:19
Якщо не платять ,то закривайте маршрути. Нехай ходять пішки.
лучаниНУ до лучани Показати IP 1 Лютого 2022 11:36
Тіх що платять - більшість і по вашому вони повинні страждати, через різних недо...?! Добре подумали ніж таке написали?!
Хрен собачий Показати IP 1 Лютого 2022 11:34
Можна вирішити проблему набагато простіше. На зупинці водій тролейбуса відкриває передні двері, перевіряє білети, а потім середні і задні і випускає пасажирів. Хитрожопих які намагатимуться проскочити під час того, як оплачені пасажири виходять, фіксують відеокамери всередині транспорту, інформація обробляється і цим пасажирам відсилають додом "листи щастя" зі штрафами за неоплачений проїзд. І далі ці штрафи стягують судові виконавці.
ЗнайЮ Показати IP 1 Лютого 2022 11:35
Це правда, що багато людей з появою валідаторів, вирішили що проїзд чомусь безкоштовний. Особливо це помітно що не платять, в тролейбусах і нових великих автобусах, де водії не можуть проконтролювати оплату пасажирів.
Анонім Показати IP 1 Лютого 2022 12:16
"Чому бідні? - бо дурні." ваша проблема вже давно вирішена: поставте лише один валідатор біля водія з візуальним/звуковим контролем, вхід лише на передні двері/ вихід лише на задні, персональний проїздний квиток в кожного пасажира. Профіт. П.С. Можна не дякувати.
Анонім до Анонім Показати IP 1 Лютого 2022 12:30
tfl.gov.uk - приклад для наслідування. Покажіть Поліщуку щоб велосипед не винаходив.
Анонім до Анонім Показати IP 1 Лютого 2022 12:39
Сильно розтягне посадку/висадку, а також банально зробить неможливим використання пандусів і посадку інвалідів.
Анонім до Анонім Показати IP 1 Лютого 2022 12:59
Чомусь в 15млн місті, де працює ця схема, зазначені вами проблеми не виникають. Про причини здогадуєтеся?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus