USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Учасники АТО не платитимуть за комунпослуги в Луцьку у 2015

26 Грудня 2014 12:16
Майже три мільйони гривень з міського бюджету планують виділити на пільгову оплату житлово-комунальних послуг.

Члени міськвиконкому підтримали проект рішення про надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг громадянам на 2015 рік.

Як розповіла директор департаменту соціальної політики Лариса Боярин, наступного року до основних категорій пільговиків додали родину пораненого на Майдані лучанина, який має 1 групу інвалідності. Також не сплачуватимуть за комунальні послуги учасники антитерористичної операції та їх родини.

Власне, ця категорія лучан, отримуватиме пільги згідно з прийнятою цього року Комплексною програмою підтримки родин учасників АТО.

Нагадаємо, програма має три частини. По-перше, це надання пільг на сплату за користування житлом, друга частина – соціально-гуманітарна допомога (соціальний супровід учасників бойових дій АТО, санітарно-курортне лікування, психологічна реабілітація, соціальний супровід сімей учасників АТО). Також програма передбачає посилення просвітницької роботи щодо патріотичного виховання та донесення до широкого загалу важливості роботи, яку виконують військові на сході. Третя частина програми – матеріально-технічна допомога підрозділам, які беруть участь в АТО (витрати, пов’язані з матеріально-технічним забезпеченням учасників АТО та транспортні витрати).

Лариса Боярин пояснила, що для компенсації оплати за комунальні послуги для цих осіб з міського бюджету потрібно виділити 2,8 мільйона гривень.

До слова, члени міськвиконкому затвердили проект рішення про безплатне харчування дітей учасників антитерористичної операції в дошкільних навчальних закладах у 2015 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
костя Показати IP 26 Грудня 2014 12:18
тепер хто не хоче платити в ато
Анонім Показати IP 26 Грудня 2014 12:23
а нам 1000 пенсії вже тисяча комунальні послуги-розум де?А ще хочуть підвищитт у три рази-це вже розумуму не підлягає буде 3000 тисячі житло. А ліки вже доходять до тисячі, а їжа, краще почніть бомбардировку
Йухан Показати IP 26 Грудня 2014 12:48
Значить їх комунальну платню просто переложать на горб інших платників!
Анонім Показати IP 26 Грудня 2014 13:46
Якогомилого я маю за них плитити?
333 Показати IP 26 Грудня 2014 13:58
правильно підмітили, переложать знову на плечі простих людей, а не з бюджету. так переложили витрати на війну, так переложили на лікування ранених. нічого не зміінилося пора на майдан!!!!!!! ідіть в волинь газ - подивіться!!
житель Показати IP 26 Грудня 2014 15:06
нічого страшного - заплатимо, на війну ніхто не хоче йти. А воїни не відпочивати туда пішли, а воюють за нас, і якщо нам прийдеться платити за комунальні трошки більше - нічого страшного. Саме головне щоб вернулися із тієї проклятої війни живі.
Анонім Показати IP 26 Грудня 2014 15:13
Пільги залишаться тільки у «героїв майдану» і «ветеранів АТО». Всі інші отримають мінімальний прожитковий мінімум в 50-70 доларів. Різко знеціниться біомаса. Пенсіонери, інваліди та люди похилого віку взагалі опиняться в перших рядах черги в національний крематорій. Решту заженуть в боргову яму.
555 Показати IP 26 Грудня 2014 19:26
Всім,хто так волає про не справедливість,раджу не сидіти в інеті і не строчити коменти,а йти на війну,або ж відправити туди своїх дітей,чоловіків,внуків,зятів і т.д.,а тоді питати чого за їх платити.І просто дуже хочу і бажаю,щоб відчули те,що пережили сім'ї цих хлопців,думаю може хоч тоді розому трохи прибавиться,і нагода попасти туди буде більш,як півроку братимуть.Настраждавшись почнете цінувати тих дає вам,час отут сидіти і строчити.А кому хочетесь,щоб його бомбардували підкажу куди звертатись.Не згідні,важко-не мовчіть,йдіть на майдани.А цих сімей не чіпайте-не знаєте,ви що таке біда.
А.. до Анонім Показати IP 26 Грудня 2014 22:03
Так відправ свого сина! Також не будеш платити...
лучанин до А.. до Анонім Показати IP 27 Грудня 2014 11:22
Нащо нам та війна? Кому клепок не хватає хай собі воює

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus