USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі прикордонники виявили в лісі два буси з м’ясом

19 Жовтня 2017 09:46
Прикордонники відділу «Піща» Луцького загону спільно з оперативниками та працівниками ВБКОЗ УСБУ у Волинській області виявили 2 мікроавтобуси «Мерседес Спрінтер», що знаходились у лісовому масиві на відстані 1,5 км від державного кордону.

Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

Під час огляду автомобілів правоохоронці встановили, що один з бусів був повністю завантажений поліетиленовими мішками з м’ясом, документів на яке у водіїв не виявилось, і надавати будь-які пояснення стосовно свого перебування поблизу кордону вони категорично відмовились.

На місце затримання прибула слідчо-оперативна група районного відділу Нацполіції.

М’ясопродукти, загальною вагою близько 3-х тонн, та транспортний засіб вилучили.

За даним фактом охоронці кордону направили на адресу районного відділу Національної поліції повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого статтею 227 (умисне введення на ринок України небезпечної продукції) Кримінального кодексу України. Відомості внесено до ЄРДР.

За участю представників Волинської прокуратури тривають заходи, метою яких є встановлення всіх обставин даного правопорушення та кола причетних осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus