USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі ресторатори готові забезпечити лікарів безкоштовним харчуванням

25 Березня 2020 18:07
Низка ресторанів та кафе обласного центру Волині долучилися до ініціативи – забезпечення лікарів, які борються з пандемією коронавірусу, безкоштовним харчуванням, якщо у цьому виникне потреба.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів ресторатор, власник мережі «Дядя Pizza» Андрій Котищук.

«Ідея була спільною. Ми поговорили з власниками ресторанів та кафе. Коли виникне потреба, і буде критична ситуація, ми всі маємо долучитися до процесу боротьби з пандемією коронавірусу. Тому вирішили взяти у цьому участь тим, що ми вміємо і можемо робити, – доставкою їжі для лікарів, які постійно працюватимуть і потребуватимуть нормального харчування, щоб добре виконувати свою роботу», – зазначив ресторатор.

Зокрема, до ініціативи долучилися такі ресторани та кафе і установи, як «MOJO Hall», «Дядя Pizza», «Базилік», «4rest», «Хліб-Сіль», «Sollopizza», «Кораблик-Оболонь», «Карабас Барабас», «West Auto Hub», проект «Kitchen».

«Ми будемо вдячні всім, хто доєднається до нашої команди. Ми розподілимо обов’язки між собою, і кожен чергуватиме в певний день, чи, наприклад, відповідатиме за сніданок, обід і вечерю. Як тільки виникне потреба, ми згуртуємося і будемо допомагати тим, чим можемо», – наголосив Андрій Котищук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
А шо. Показати IP 25 Березня 2020 20:53
Вже возять безплатно, тепер щей покормлять.
Народна прокуратура Показати IP 25 Березня 2020 21:31
У мене запитання: скільки лікарів насправді задіяні до боротьби з коронавірусом? Нсаправді, а не в цій рекламній компанії, адже на Волині лише один підтверджений випадок. І ще запитання: а лікарі, які звикли брати побори з хворих упродовж всіх років незалежності, відчувають тепер докори сумління і перестануть хабарити в подальшому?
КЕТ до Народна прокуратура Показати IP 25 Березня 2020 23:26
У кого є хоч трохи мізків розуміє, що випадків нема тому, що нема тестів. Насправді їх багато, мінімум кілька тисяч. Кожен лікар в будь який момент може отримати пацієнта хворого чи носія. Неповага до лікаря вияв невігластва. І вона небезпечна. Гарантую.
Відкрий очі до Народна прокуратура Показати IP 28 Березня 2020 20:03
Давай ти ляжеш із хворим в лікарні в одній палаті на коронавірус, в тебе підтвердять діагноз - в тоді "пальці в бой", любий комент можна сприймати адекватно, а поки....
До народної прокурат Показати IP 25 Березня 2020 23:41
Не хочу я бачити,як ти будеш падати до ніг отих,,хабарників "коли біда затроне твою сім'ю і шукати хоч когось щоб глянув на тебе.Бажаю тобі успішного лікування з гугл.
Народна прокуратура Показати IP 26 Березня 2020 13:33
До До. Носив хабарі і далі будеш носити, навіть коли тебе покладуть до них з коронавірусом. І далі оправдуй їх побори. Вони вже давно втратили будь-яку совість

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus