USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі школи витратять 6,7 млн грн на додаткові заняття

25 Червня 2020 11:09
На додаткові заняття у новому 2020–2021 навчальному році школам міста Луцька скерують 6,7 мільйона гривень.

Про це йшлося 25 червня під час засідання позачергового виконавчого комітету Луцької міської ради.

Члени виконавчого комітету розглянули проєкт рішення Про закінчення 2019–2020 навчального року та роботу закладів освіти міста у новому 2020–2021 навчальному році.

Так, щороку рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради із міського бюджету виділяються додаткові кошти для гімназійних, ліцейних, колегіальних та старших класів спеціалізованих шкіл, години на експериментальну роботу в закладах загальної середньої освіти міста.

На новий навчальний рік пропонується виділити додатково 6,704 мільйона гривень для роботи закладів загальної середньої освіти за окремими напрямками, зокрема на додаткові години для учнів гімназійних, ліцейних і колегіальних класів (по 2, 4 години на тиждень), спеціалізованих класів, старшокласників, обдарованою молоддю (до 10 годин на тиждень).

У цілому для експериментальної діяльності шкіл на новий навчальний рік заплановано 403 додаткові години в тиждень, ще 90 додаткових годин будуть використані для профільного та професійного навчання старшокласників.

Додаткові години, зокрема, будуть використані для підготовки школярів у предметних олімпіадах, турнірах, конкурсах-захистах, створення умов для ефективної підготовки учнів до ЗНО тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus