USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі старшокласники обирали фах на ярмарку професій

11 Грудня 2018 22:43
Вибір майбутньої спеціальності – надзвичайно відповідальний етап у житті абітурієнта. Старшокласники, що перебувають на професійному роздоріжжі не рідко страждають від нестачі інформації, обираючи між величезною кількістю напрямів навчання у закладах освіти. Відтак, сьогодні управління освіти Луцької міської ради у партнерстві із обласною владою, Луцьким міським центром зайнятості та Палацом учнівської молоді влаштували “Ярмарок професій 2018 – знайти себе в світі професій”, йдеться на сайті Луцької міської ради.

На захід завітали начальник управління освіти Зіновія Лещенко, помічник міського голови Борис Смаль, педагоги, представники навчальних закладів Луцька та області, учні та випускники.

У вітальному слові Зіновія Лещенко подякувала міській владі за підтримку ініціатив освітньої галузі та створення умов для розвитку творчого потенціалу учнів, а також побажала старшокласникам берегти людські цінності та добро у серці незалежно від вибору професії.
Під час ярмарку діти мали можливість познайомитися із закладами технічної, професійно-технічної, передвищої та вищої освіти, які надають якісну фахову освіту. Представники закладів освіти розповіли учням про доступні факультети та спеціальності, умови вступу та роздали інформаційні буклети.

Завітали на ярмарок презставники вузів не лише з Волині, а й з інших областей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus