USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Як у центрі Луцька ярмаркували заклади профтехосвіти. Фоторепортаж

30 Травня 2018 17:00
Яскраві барви, вишиванки, аромат смаколиків та лучани, які активно купують вироби волинських закладів, де готують фахівців робітничих професій: центральний майдан міста на один день перетворився на ярмарок закладів професійно-технічної освіти області.

Представники понад 20 закладів професійно-технічної освіти області взяли участь у ярмарку-продажу своєї продукції. Так, продавали різноманітні побутові товари та вироби, домашню випічку, дачні набори, садово-парковий інвентар, сільськогосподарську продукцію, вироби з металу, дерева та лози, швейні та столярні вироби, які виготовляли учні та майстри закладів профтехосвіти Волині. Лучани активно купували продукцію за помірними цінами – дехто обирав собі меблі чи інструменти, а хтось свіжі ласощі та прохолодні напої.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus