USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі таксі щодня дезінфікуватимуть та ставитимуть відмітки

20 Березня 2020 11:49
8 служб таксі Луцька ("Морячок", "Хіт", "Козачок", "Еліт", "Експрес", "Максім", "Сім", "Євротаксі") проявили ініціативу щодня дезінфікувати автомобілі та на час карантину встановити єдиний тариф на перевезення, аби в умовах відміни громадського транспорту лучани не були позбавлені можливості пересування.

Очільник волинських патрульних Андрій Крутень каже, що рішення про призупинення руху громадського транспорту абсолютно правильне. «Карантин – це не канікули, а заходи, які вживають для непоширення інфекції», – наголошує він. Та додає, що на порушників складають протоколи і притягують до відповідальності. Також в області чергують екіпажі, які перевіряють, чи дотримуються умов карантину заклади.
У час зупинки громадського транспорту чи не єдиною альтернативою залишається таксі. Голова ГО «Волинська асоціація перевізників таксі» Сергій Романчук став ініціатором ідеї щоденної дезінфекції автомобілів та звернувся з нею до першого заступника міського голови Григорія Недопада.
«Таксисти готові допомогти у важку хвилину, готові допомогти довозити медперсонал. Але ми попросили, щоб міська рада допомогла продезінфікувати машини та проінструктувати водіїв про порядок дій. На зустріч пішли 8 перевізників. Кожен день на цьому місці будуть проводити дезінфекцію і здійснюватимуться заміри.

Цим ми хочемо показати, що безпечно сідати в таксі. Якщо машина приїде без ось такої перепустки, відмовляйтесь від замовлення», – каже він.
Сергій Романчук каже, що на нараді домовилися, що 8 служб таксі встановлюють єдиний тариф: 6 гривень за кілометр, 35 посадка і 10 гривень за місто.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ТАксист Показати IP 20 Березня 2020 12:46
А тепер дивимся тарифи ОРТІ 35 грн(і вже включений 1 км у вартість) посадка 5.50 грн км по місту 9 грн за містом І тепер ВАМ вирішувати, з ким їздити. P.S. із такою дезинфекцією краще поїхати на просто мийку, там краще.
Лучанин Показати IP 20 Березня 2020 13:03
Ніби хороша ідея, але знову виливається в показуху. Не раз в добу треба дезинфекцію проводити, а після кожної поїздки - провітрити салон, протерти сидіння, обшивку та ручки дезинфікуючими засобами, продати відразу клієнту маску для поїздки та надати дезинфікуючий розчин до та після поїздки для дезинфекції рук. Та й службам можна об'єднатися, знизити ціну та й друг другу машини перенаправляти щоб порожняком не їздили. Так слабо?
Вася Показати IP 20 Березня 2020 13:15
Круто продезенфецировали а то что 90% так званых такси без лицензий то некого несмущает!?
Лучанка Показати IP 20 Березня 2020 14:58
А чому я маю відмовлятися від авто де сам водій має дезенфікуючий засіб і везе мене чистою машиною ще й дешевше? Схоже все на банальний дешевий піар. Краще б пішли на співпрацю з Міською радою щоб лікарів на роботу привозити і з роботи. Було б більше користі і поваги.
Лучанин до Лучанка Показати IP 20 Березня 2020 21:46
А що, Ви хіба чули що таксисти відмовляють лікарям? Плати і їдь, так само як міськрада за 6 гривень довозить медиків автобусами.
REKZIF Показати IP 20 Березня 2020 18:34
5,50 кілометер супер + 30 грн дитяче крісло супер служба особливо від моджо на шота 11 150грн дуже дешево рекомендую
REKZIF Показати IP 20 Березня 2020 18:38
оптимальне наведіть порядок з водіями а тоді пешіть про тарифи від Моджо до Шота 11 3,8км то має бути скільки чому Ваші водії беруть 150грн тариф нічний прикольно
Жанна Показати IP 21 Березня 2020 16:45
В тому оптимальному їзять неадекватні водії, які здачу не дають матюкаються, і на розвалюхах возять людей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus