USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Лучанам пропонують дріфт-таксі та «покатушки» на Lamborgini за 400 тисяч

20 Червня 2019 16:48
Луцьк зустріне найвідоміших світових чемпіонів з драг-рейсингу. Надпотужні автівки, професійні пілоти - найяскравіша зірково-спортивна подія очікує на лучан та гостей міста 21-22 червня на військовому аеродромі.

Про це під час брифінгу повідомив організатор події, голова вінницької федерації драгрейсингу та дріфту Андрій Гальчинський.

Нагадаємо, вже завтра, 21 червня, до Луцька прибудуть відомі світові пілоти з Латвії, Литви, Польщі, Румунії, Молдови, Болгарії та України зі своїми автівками, потужністю до 4 тисяч кінських сил.

«У Луцьку вперше проведуть змагання серед світових чемпіонів-драгстерів. За 10 років аналогічних змагань найвищого рівня у світі така кількість відомих спортсменів із потужними автівками зустрінуться вперше. І це трапиться у Луцьку. Минулого року ми провели змагання, і всім дуже сподобалося. Було дуже круто, як для пілотів – аеродром, покриття, саме місто, так і для глядачів – безліч емоцій, драйву та позитиву. Тому, чесно кажучи, ми дуже сильно хотіли провести змагання саме в Луцьку, оскільки це не лише гарне місце для проведення перегонів, а й локація, географічно близька до Європи, враховуючи те, що до нас їдуть іноземні гості», - розповів організатор.

Читати ще: «ДАМО ШОЛОМИ ТА ЕКІПІРУЄМО»: ЛУЧАН ЗАПРОШУЮТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ГОНКАХ

З його слів, не обійшлось без складнощів, оскільки змагання проводять на робочому військовому аеродромі.

«Нам лише в травні остаточно підтвердили, що ми можемо провести змагання. До того ж, Луцьк – це круто. Вперше сюди я приїхав минулого року, познайомився з містом, і одразу ж в нього закохався. Місто компактне, зручне, чисте, охайне, гарно освітлюється. Я багато подорожую Європою і не кожне європейське місто може похвалитися таким благоустроєм. Разом з другом із Польщі, чемпіоном-драгстером Гжегожом Сташевским ми відвідали замок Любарта та отримали максимальні враження від екскурсії. Також вперше побачили найдовший будинок у Європі. Мерія міста пішла нам на зустріч, і за це величезна подяка, бо насправді - надзвичайно важко домовитися про проведення змагань, а у вас - атмосфера підтримки, аеродром хороший», - зазначив Андрій Гальчинський.

Насамкінець він зауважив, що головними відмінностями від минулорічних змагань буде більша кількість пілотів, більш розвинена інфраструктура, більша кількість місць для паркування, кейтеринг (виїзні ресторації та кафе).

Також буде ексклюзивне дріфт-шоу, розіграші призів, серед яких - ексклюзивна поїздка на Lamborgini, вартістю 400 тисяч доларів. Крім того, гостей перегонів кататимуть на дріфт-таксі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus