USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Луцькі волейболістки впевнено перемогли запорізьку «Орбіту»

4 Грудня 2021 20:34
Спортсменки волейбольного клубу «Волинь-Університет-ОДЮСШ» здобули першість на домашніх іграх п’ятого туру серед жіночих команд «Суперліги-Дмарт», де обіграли запорізьку «Орбіту-ЗНУ-ЗОДЮСШ».

Про це Суспільному повідомила тренерка команди Олена Алєксєєва.

Чемпіонат України з волейболу серед жіночих команд в ігровому сезоні 2021-2022 відбувся в обласній дитячо-юнацькій спортшколі в Луцьку 3 грудня. Команди зіграли п’ять партій, де волинянки перемогли у трьох із них з рахунками 25:23, 25:16 та 15:13. У двох партіях рахунок був на користь запорізької команди – 22:25 і 23:25.

Поєдинок двох команд волейболісток завершився із рахунком 3:2 на користь ВК «Волинь-Університет».

У грі зіграли восьмеро спортсменок волинської команди, зокрема Олена Рудик, Юлія Димар, Марина Скрипник, Наталія Ксендзук, Вікторія Даньчак, Анна Артишук, Анастасія Карасьова та Катерина Черкашина. Головним тренером волинської дівочої збірної є Богуслав Галицький – директор обласної дитячо-юнацької спортивної школи.

Сьогодні «Волинь-Університет-ОДЮСШ» зіграла з ВК «Полтавчанка-ПНПУ». Як зазначили на сторінці волейбольного клубу у Фейсбуці, другий ігровий день був менш емоційним. Моментами давалась взнаки втома після вчорашнього поєдинку з п’яти партій. Але волинські волейболістки зібрали всі сили і впевнено перемогли «Полтавчанку-ПНПУ» з рахунком в партіях – 3:0, подарувавши собі і вболівальникам чудовий настрій перед вихідним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus