USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Луцькі волейболістки – за крок до фіналу Суперліги

22 Березня 2019 09:13
У 14-му турі жіночої Суперліги луцькі волейболістки вдома прийматимуть рівненську «Регіну». В останньому турі першого етапу чемпіонату визначиться склад першої четвірки команд, які поборються за медалі.

Суперники підходять з кардинально різним настроєм та завданнями на матчі. Рівненчанки цьогоріч є абсолютними аутсайдерами турніру. З 26-ти зіграних матчів підопічні Ігоря Тартаковського здобули лише одну перемогу, справедливо розташувавшись на останньому місці «турнірки».

Лучанки ж знаходяться в трійці середнячків, які претендують на дві вакантні путівки до «Фіналу чотирьох». Відстань між суперниками – «Новатор» (Хмельницький), «Волинь» (Луцьк), «Білозгар» (Вінниця) – лише три пункти.

Перша гра туру розпочнеться у п’ятницю, 22 березня, о 17:30. Матч-відповідь команди зіграють у суботу, 23 березня, о 12:00.

Зазначимо, на користь господарок майданчика говорить і статистика. Останній і поки єдиний раз «Регіна» перемогла «Волинь» в рамках Суперліги ще в лютому 2016 року.

В інших парах зійдуться «Хімік» (Южне) і «Новатор» (Хмельницький), «Галичанка» (Тернопіль) і «Білозгар» (Вінниця), «Університет» (Чернігів) і «Орбіта» (Запоріжжя).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus