USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі «воїни» змагатимуться в Мадриді, Марокко та Чехії

4 Жовтня 2018 12:06
Воїнами не народжуються, ними стають, у результаті тривалої та цілеспрямованої роботи над собою – така філософія спортивного клубу «Воїн», де виховують чемпіонів змішаних видах єдиноборств, а також вчать молодих людей бути сильними та достойними чоловіками. Заняття для усіх дітей у клубі – безкоштовні, як і участь у зборах і змаганнях. Кращі й більш досвідчені беруть участь не тільки у всеукраїнських, але і у чемпіонатах Європи та світу.

Такі можливості для розвитку і спортивних досягнень молоді стали можливими завдяки підтримці благодійного фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТРЕНЕР ЛУЦЬКОГО СПОРТКЛУБУ «ВОЇН» СТАВ БРОНЗОВИМ ЧЕМПІОНОМ ЄВРОПИ

3 жовтня у СК «Воїн» відбулось вручення нової спортивної форми та засобів для проведення тренувань учасникам клубу. Участь у врученні подарунків взяли перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, громадський діяч, організатор соціального проекту «Воїнами не народжуються» Ігор Алексєєв, тренери та вихованці клубу.

– Проект, що реалізується у СК «Воїн» за підтримки фонду Ігоря Палиці, забезпечує високі результати, – зауважив Григорій Недопад. – Це високі досягнення у міжнародних та всеукраїнських змаганнях, зміцнення сили духу, розвиток особистості. Ваші результати – одні і з найвищих у Луцьку. Бажаємо й надалі нових перемог, а організацію тренувального процесу та фінансову підтримку і в подальшому забезпечать ваші професійні тренери та фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», аби створити гідні умови для тренувань та нових спортивних звершень.

– Вихованцям клубу пощастило у багатьох аспектах, – каже Ігор Алексєєв. – По-перше, вам дуже пощастило зі спонсорами, яким не все одно до майбутнього нових поколінь, до забезпечення необхідних умов для їх розвитку. Це і фонд Ігоря Палиці, і федерація ММА, і мережа ресторанів «Базилік». Також хлопцям дуже пощастило із тренерами, адже їх готують не змагань місцевого рівня, але і до чемпіонатів Європи і світу!
Тут реалізуємо соціальний проект «Воїнами не народжуються» при підтримці фонду «Тільки разом». Суть проекту – виховання хлопчаків справжніми чоловіками, не взявши у батьків ні копійки грошей. Це спроба створити клуб, в якому із юнака виховують мужчину у правильному розумінні цього слова. Це моральний, етичний, фізичний та інтелектуальний розвиток. Батьки вкрай позитивно відгукуються про результати занять, адже діти починають вести здоровий спосіб життя, вчать уроки, бо їх привчають до відповідальності. Без меценатства фонду Ігоря Палиці це все було б неможливим, оскільки діяльність клубу на високому рівні досить дороговартісна, оскільки дітям забезпечуються тренування, харчування, форма, виїзд на збори тощо. І все це діти отримують безкоштовно.

Привітав учасників клубу і президент СК «Воїн» Михайло Смолка, який подякував усім організаторам, спонсорам, а також вихованцям клубу за високі досягнення.

Успіхів та нових досягнень побажали учасникам клубу старший тренер Андрій Зінчук та тренер Дмитро Василенко, зауваживши, що попереду хлопців чекає участь у чемпіонаті світу в Мадриді та в Марокко. Також їх чекає участь у чемпіонаті по бойовому самбо в Чехії. Попереду – участь у змаганнях за Кубок України у різних категоріях та вікових групах.

– У відборі на чемпіонат України по бойовому самбо, у віковій групі 2002-2005 роки, вісім наших хлопців із клубу «Воїн» потрапили у збірну України, – розповів Андрій Зінчук, старший тренер СК «Воїн», тренер збірної команди з ММА у Волинській області, майстер спорту міжнародного класу по самбо. – Тепер усією нашою збірною ми їдемо в Чехію на чемпіонат Європи. Сьогодні нам подарували екіпіровку, яка просто необхідна для тренувань і участі у змаганнях. Дуже багато працюємо, проводимо збори, завдяки підтримці наших спонсорів. Це велика допомога, яка дозволяє проводити збори і тренування, відкриває двері для участі у змаганнях найвищого рівня. А головне – є прагнення дітей до вдосконалення і перемог. Наш клуб «Воїн» – один із кращих у Луцьку в ММА.

– Нещодавно мені вдалося стати чемпіоном України із бойового самбо, також займав призові місця в області та Україні по грепплінгу, кікбоксінгу, – розповів вихованець клубу Олександр Робітницький. – Тепер братиму участь у чемпіонаті з бойового самбо в Чехії. Вибрав саме цей клуб для тренувань за рекомендацією друга, який розповів, що тут хороші тренери й хороша підтримка. І я переконався, що це дійсно так! Тут маємо всі можливості для розвитку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus