USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі журналісти на день стали пожежниками. Фоторепортаж

12 Вересня 2019 13:18
Журналісти – люди, які неодноразово пишуть про героїчні вчинки рятувальників та їхні подвиги у рятуванні людей, але сьогодні вони й самі відчули себе у їхній шкурі, одягнувши спорядження та позмагавшись на смузі перешкод.

Показові тренування збірних команд кращих рятувальників та рятувальниць з Всеукраїнських змагань «Найсильніший пожежник-рятувальник України» та міжнародних змагань з пожежно-прикладного спорту на території Державної пожежно-рятувальної частини №25 міста Луцька відбулися напередодні Дня рятівника 12 вересня.

Так, медійники, які виявили сміливість спробувати себе рятувальниками, прослухали інструктаж та пішли розминатися, аби не отримати травм під час виконання вправ.

Рятувальники дещо спростили завдання журналістам, але й без цього вони були дуже важкі, адже виконання вправ з пожежної підготовки відбувалося у бойовому одязі та спорядженні.

Зокрема, журналісти пробігли смуху перешкод, «рятуючи» при цьому людей та намагаючись поцілити з брандспойту в ціль. Також вони дерлися драбиною, аби якомога швидше потрапити у вікно.

У підсумку, журналісти зізналися, що вправи дуже важкі і їм було зовсім нелегко, тож вони подивилися на роботу рятувальників зовсім з іншого боку, адже цим людям доводиться все це виконувати в екстремальних умовах, аби рятувати життя.

Фото: Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЗМІйко Показати IP 12 Вересня 2019 18:53
Щось на фото жодного журналіста не впізнаю :) Там де видно команда UA: то чому там Лоцмана, Чорнухи, Собець... немає?! :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus