USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький Будинок офіцерів передадуть ЛНТУ

30 Січня 2019 14:36
Луцький Будинок офіцерів, що знаходиться на вулиці Винниченка, 8, передадуть Луцькому національному технічному університету.

Про надання ЛНТУ дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти на вул. Винниченка, 8 йшлося під час пленарного засідання 52-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 30 січня.

Зі слів директора департаменту будівництва та землеустрою Луцької міської ради Сергія Шабали, приміщення Будинку офіцерів відносять до державної власності Міністерства освіти та науки України.

«До повноважень Луцької міської ради входить надання дозволу на проект землеустрою і формування земельної ділянки. Все інше - до компетенції Волинської ОДА», - зазначив головний будівельник міста.

На це депутат міськради Павло Данильчук відповів, що Будинок офіцерів – це історична будівля, що знаходиться на території міста.

«Ця будівля рокам тут стоїть і руйнується. Які перспективи його реконструкції? Було б непогано, якби на заступне засідання сесії міської ради прийшов представник ЛНТУ, аби розповів, за які кошти планують зробити ремонт приміщення і в яких часових рамках», - наголосив обранець громади.

Разом із тим депутат Луцької міськради Сергій Савчук звернувся до обранців громади з проханням підтримати проект рішення, адже тривають роботи щодо освоєння цієї будівлі.

«Я не маю повноважень ректора, щоб пояснити, за які кошти це будемо робити. Хочете запросити на наступну сесію керівництво – підтримуйте таке рішення», - зазначив обранець громади.

Таким чином, 33 луцьких депутати проголосували «за» таку ініціативу.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло, що хостел для професорів та офіцерську школу планують облаштувати в Будинку офіцерів у Луцьку. Окрім того, там хочуть облаштувати приміщення для спілкування студентів та обміну знаннями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Клава Показати IP 30 Січня 2019 14:59
В мене немає слів - це біда ...
Лучанан Показати IP 30 Січня 2019 15:38
Так там вже студенти політехнічного 3 роки як роблять внутрішні ремонта... Поміняні всі вікна на енергозберігаючі і т.д.
орест Показати IP 30 Січня 2019 16:24
ВЖЕ ТОМУ ЛНТУ ЧОГО ТІЛЬКИ НЕ ПЕРЕДАВАЛИ-САДОЧКИ БАСЕЙНИ БУДИНКИ КОМПЛЕКС ПТУ-РЕЗУЛЬТАТ ОДИН-ПОВНИЙ ЗАВАЛ.ГУРТОЖИТКИ ПУСТУЮТЬ А ІМ ЩЕ ТРЕБА ХОСТЕЛ НАПЕВНО ДЛЯ ВЛАСНОГО БІЗНЕСУ.ДЕПУТАТИ НЕ ВЕДІТЬСЯ НА ПУСТІ ОБІЦЯНКИ.ЗРОБІТЬ ЗАГС ЧИ ЦНАП ЧИ РОЗКИДАНИЙ ПЕНСІЙНИЙ ЗВЕДІТЬ В ОДНЕ МІСЦЕ.НЕ ВІДДАВАЙТЕ ТИМ БЕЗГОСПОДАРНИКАМ-ВОНИ ВЖЕ ЙОГО МАЛИ І ЩО ВТЯЛИ?
Корiнний лучанин Показати IP 30 Січня 2019 17:22
Все правильно-немае справжнiх офiцерiв ,тож не потрiбно iбудинлк..
Лучанин Показати IP 30 Січня 2019 18:53
Та історія стара, як світ. Тяжба триває - вже тих людей немає, що стояли біля витоків . А університет вже мав це приміщення і, як собака на сіні,, сам нічого не робив бо задушею на такі цілі ні копійки не мав і на інших гавкав і не підпускав. Брехав ректор про якісь гранти, а до сьгодні навіть не спромігся замовити проектну документацію. А маєте згоду Міністерства оборони ? А техніко - економічне обгрунтування є ? А підтвердження фінансової спроможності університету ? А позиція ОДА відома ? А Луцька міська рада нехай спочатку вижене з території отого торгаша з його кіоском ! А провести тендер чи конкурс на використання цього приміщення, що слабо ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus