USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У луцькому Будинку офіцерів буде хостел та офіцерська школа

27 Грудня 2017 14:39
Хостел для професорів та офіцерську школу планують облаштувати в Будинку офіцерів у Луцьку. Окрім того, там хочуть облаштувати приміщення для спілкування студентів та обміну знаннями.

Про це йшлося 27 грудня під час презентації нової спеціальності у Луцькому НТУ.

Як розповів ректор університету Петро Савчук, наразі роблять проектно кошторисну-документацію, а для проведення ремонтно-реконструкційних приміщення робіт потрібно 40 мільйонів гривень. Він виразив сподівання, що за декілька років реконструкція Будинку офіцерів завершиться.

З його слів, у приміщенні планують облаштувати хостел, адже в університет надходять запити від професорів, які хочуть тут викладати. Окрім того, каже Петро Савчук, приміщення використовуватимуть для підвищення кваліфікації офіцерів, адже тут буде офіцерська школа.

«Наразі ідуть перемовини із Міністерством оборони України, аби воно теж фінансово долучилося до реконструкції Будинку офіцерів», - зазначив ректор.

Також він повідомив, що Будинок офіцерів буде своєрідним домом мови та культури, де студенти, спілкуючись мі собою, можуть продукувати різні ідеї.

Нагадаємо, із обласного бюджету в порядку співфінансування для розробки проектно-кошторисної документації для проведення ремонтно-реставраційних робіт із відновлення колишнього Будинку офіцера, що на вулиці Винниченка, 8 у Луцьку, виділять 500 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 27 Грудня 2017 15:14
Була ж новина, що Будинок Офіцерів може отримати польский грант і перетворитись в польський культурний центр.
Сергій Показати IP 28 Грудня 2017 12:50
Ще декілька років таких обіцянок та планів і той будинок офіцерів зруйнується.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus