USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькій центральній лікарні придбають томограф за 8 млн

3 Липня 2019 08:00
До кінця цього року «Луцька центральна районна лікарня Луцької районної ради» отримає новеньке візуалізаційне обладнання для потреб медицини, стоматології та ветеринарної медицини – комп’ютерний томограф.

Про закупівлю повідомило КП «Луцька центральна районна лікарня Луцької районної ради». Тендерні пропозиції прийматимуть до 3 серпня, а аукціон, своєю чергою, має розпочатися 9 вересня.

Очікувана вартість обладнання становить 8,2 мільйона гривень.

Мова йде про комп’ютерний томограф із високочастотним, високовольтним генератором, системою двостороннього зв’язку з пацієнтом, реконструкцією тривимірних зображень, фільмуванням, віртуальною ендоскопією, програмою аналізу судин, функцією видалення кісткових структур, системою зниження дози опромінення тощо.

Томограф мають доставити лікарні до кінця поточного року. Гарантійний термін на обладнання складатиме 12 місяців із моменту поставки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus