USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Луцькій зарядці – 4 роки

9 Серпня 2020 12:10
Ось уже чотири роки за будь-якої погоди у різних мікрорайонах Луцька проходить загальноміська акція «Ранкова гімнастика для всіх», яку започаткував КЗ «ЛМЦФЗН «Спорт для всіх».

Сьогодні, як і зазвичай, тренування розпочалося о 10.00 годині на спортивному майданчику 21 школи, яке традиційно провів заслужений тренер України з пауерліфтингу Олег Хом’як.

«Мені подобається людям віддавати позитивну енергію й отримувати заряд навзаєм. За цей час я побачив, що сформував колектив, який постійно ходить і результати усіх учасників ростуть. Тому, нині, це вже не назвеш просто «зарядка», у нас відбувається повноцінне тренування. Більше того, тут панує така позитивна атмосфера, яка затягує! Приємно, що люди, які постійно ходять розповідають про свої певні досягнення у повсякденні. Спорт змінює людей на краще», – розповідає тренер та додає, що прокидається щонеділі із величезним задоволенням.

Начальник департаменту сім’ї, молоді і спорту Луцької міської ради Володимир Захожий каже, що завдяки ранковій гімнастиці популяризують масовий спорт.

«Ранкова гімнастика – це перші кроки, з яких стартує масовий спорт. Але для цього потрібна належна інфраструктура в місті. Спорт – це одна з пріоритетних галузей у місті, яку ми розвиваємо. Тому цього року вже відкрили новозбудований спортивний майданчик у Центральному парку. Тепер працюємо над тим, щоб збудувати універсальний майданчик для пляжного волейболу, футболу, гандболу теж у парку. Є ще один проєкт: хочемо встановити біля фонтанів стріт-воркаут майданчик. Це до нас звернулися стронгмени України, зокрема і Василь Вірастюк. Сподіваюся, що Луцьк буде містом із репутацією спортивних людей», – розповідає Володимир Захожий.

Що ж, учасники ранкової гімнастики не з чуток знають, що в здоровому тілі здоровий дух!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus