USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Уже завтра лучан кличуть на ранкову зарядку

16 Липня 2016 10:47
Лучан запрошують відвідати загальноміську акцію «Ранкова гімнастика для всіх». Так, перше заняття відбудеться о 8 ранку у неділю, 17 липня, на площі перед центральним входом до парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Про це під час прес-конференції сьогодні, 12 липня, повідомив заступник Луцького міського голови Юрій Моклиця.

З його слів, з метою популяризації та пропаганди здорового способу життя, залучення мешканців міста до занять фізичною культурою та спортом, їх активного дозвілля з 17 липня 2016 року у Луцьку розпочинається загальноміська акція «Ранкова гімнастика для всіх».

Як пояснив посадовець, щонеділі, в період від 17 липня до 1 вересня усі охочі можуть взяти участь у ранковій «зарядці». Вік учасників акції - необмежений. Підтримується й сімейний «підряд». Основна умова - спортивний одяг та гарний настрій.

Під супровід кваліфікованих інструкторів учасники матимуть змогу виконати комплекс вправ ранкової гімнастики, отримати безкоштовну консультацію фахівців, ознайомитись з роботою тренажерних залів, фітнес клубів та інших закладів фізичної культури та спорту міста різних форм власності.

Програма заходу:

8:00 - ранкова пробіжка;

8:10 - виконання комплексу вправ за програмою ранкової гімнастики;

8:35 - показові виступи;

8:50 - майстер-клас з фітнесу; спортивне тренування з легкоатлетичного бігу (за бажанням присутніх) під супроводом кваліфікованих спортсменів з легкої атлетики (за програмою підготовки до змагань «Лучеськ півмарафон»).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
утренняя гимнастика Показати IP 12 Липня 2016 22:54
Вдох глубокий, руки шире, Не спешите, три-четыре, Бодрость духа, грация и пластика, Общеукрепляющая, Утром отрезвляющая, Если жив пока ещё, гимнастика. Общеукрепляющая, Утром отрезвляющая, Если жив пока ещё, гимнастика. Если вы в своей квартире, Лягте на пол, три-четыр,е Выполняйте правильно движения. Прочь влияние извне, Привыкайте к новизне, Вдох глубокий до изнеможения. Прочь влияние извне, Привыкайте к новизне, Вдох глубокий до изнеможения. Очень вырос в целом мире Гриппа вирус, три-четыре, Ширится, растёт заболевание. Если хилый, сразу в гроб, Сохранить здоровье чтоб, Применяйте люди обтирание. Если хилый сразу в гроб, Сохранить здоровье чтоб, Применяйте люди обтирание. Разговаривать не надо, Приседайте до упада, Да не будьте мрачными и хмурыми. Если очень вам неймётся, Обтирайтесь чем придётся, Водными займитесь процедурами. Если очень вам неймётся, Обтирайтесь чем придётся, Водными займитесь процедурами. Не страшны дурные вести, Начинаем бег на месте, В выигрыше даже начинающий. Красота, среди бегущих Первых нет и отстающих, Бег на месте общепримиряющий. Красота, среди бегущих Первых нет и отстающих, Бег на месте общепримиряющий. Красота, среди бегущих Первых нет и отстающих, Бег на месте общепримиряющий. Красота, среди бегущих Первых нет и отстающих, Бег на месте общепримиряющий.
Лучанин Показати IP 12 Липня 2016 23:38
Навіщо цей сарказм. Спорткомітет хоче організувати пропаганду здорового способу життя в нашому місті, а ви плюндруєте. В Європейських містах людей не треба запрошувати, вони свідомо самі займаються оздоровчими видами гімнастики. А в нас хороше починання треба спершу обіс..ти, а потім констатувати що це потрібно для здоровя, для того , щоб менше тратити коштів на ліки. Закликаю всіх долучатися. Незважаючи на поважний вік планую взяти участь у акції. До зустрічі.
це е СОВОК Показати IP 13 Липня 2016 07:46
все що примусово то не е здоровим.це е піар певних осіб перед виборами
Володимир до це е СОВОК Показати IP 16 Липня 2016 19:41
А хто Вас примушує йти?
вова Показати IP 13 Липня 2016 09:04
хто хоче займатись ранковою гімнастикою, ці коментарі не читають, а просто підуть і будуть займатись
Зайчик до вова Показати IP 16 Липня 2016 14:15
Хто хоче займатися-той собі займається...і кликати не треба,і натовпу теж,і піару також
Швондер Показати IP 16 Липня 2016 20:14
А я буду займатись ранковим сексом.
Лімпопо Показати IP 17 Липня 2016 15:38
дуже задоволена, що проводиться такий захід. Сподобалось все. Обов'язково прийду наступного разу. Приємно було бачити знайомі обличчя. Мало цікавить з якої причини вони прийши, чи себе пропіарити, чи їх змусили, чи може саме з їх доброї волі взагалі це влаштовано. Я просто стала про цих людей ще кращої думки. Бігати в парку планувала ще з весни, але ці плани були взимку, а як билжче до діла, то все ніколи, так і півліта пройшло. Про свою фізичну підготовку була кращої думки. Завдяки цьому заходові можна дізнатися про нові (для себе) напрямки фітнесу, і головне їх спробувати, також про спортивні клуби, які є на цей момент в Луцьку. Все дуже й дуже классно. Ну якщо треба понудіти, то єдине: треба було ще раніше починати. Але добре що хоч зараз взялись за це. Щодо: хто хоче займатися й так займається. То дуже схожі коменти до свята 8-Березня, або 14-лютого: хто любить, хто цінує, той кожен день і не треба таких свят. Так ось з власного досвіду скажу, такі люди ніколи нічого не дарують, нікого не люблять і нікого не цінують, і такі свята їх дійсно напрягають. Тому не здивуюся, що й спортом так само займаються, Але ось ці "правильні" фрази кидати вміють, як для мене це й є совок:))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus