USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Луцьком курсуватимуть ще 7 нових автобусів MAN

14 Червня 2021 10:12
У Луцьку незабаром з’являться ще 7 нових автобусів MAN A21.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук у Фейсбуці.

«Вже цього місяця ще 7 автобусів MAN A21 екологічного стандарту Євро-5 вийдуть на міські автобусні маршрути», – йдеться у дописі.

Це ще один крок до реалізації задекларованої міським головою програми «Луцьк без маршруток».

Нагадаємо, 10 червня обласний центр Волині отримав чергові тролейбуси від місцевого заводу «Богдан». Цього разу «богданівці» передали місту два «рогатих», відтак Луцьком курсуватиме вже дванадцять новеньких тролейбусів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 14 Червня 2021 10:44
"Це ще один крок до реалізації задекларованої міським головою програми «Луцьк без маршруток»" - не логічно звучить. Коли говорилося про Луцьк без маршруток то малася на увазі заміна автобусів малого класу тролейбусами з однієї сторони, а з іншої уЛуцьку офіційно і так немає маршрутних таксі - є лише автобуси. Тому заміна автобусів на автобуси до маршруток ніякого відношеня не має. А от те що автобуси такого класу закупають то це добре. Будемо сподіватися що вони ще довго не будуть ламатися.
Юрій Показати IP 14 Червня 2021 16:26
Я так розумію, що ці автобуси Man закупляють за міські бюджетні кошти і по класу місткості пасажирів вони такі самі як тролейбус. То чому ціна за проїзд не така сама як у тролейбусі?
Лучанин до Юрій Показати IP 14 Червня 2021 18:18
Так питання цілком слушне, проте МАНи закупляються не за бюджетні кошти бо Луцьк вже давно прос*** автобусний парк та й в вартість проїзду входять різні складові - електроенергія та пальне. З іншої сторони МАНи працюють на газі, а тому вартість проїзду має бути дійсно меншою. Але де ви бачили щоб в Україні щось дешевшало? При подорожчання нафти пальне дорожчає, а при подешевшенні нафти пальне ... правильно, дорожчає.
Земляк Показати IP 15 Червня 2021 12:41
І все таки це автобуси чи маршрутні таксі? Чому беруть готівку водії в свою кишеню і відповідно перевозять "зайців" за рахунок тих хто платить офіційно? Як це коментує керівник управління транспорту та зв’язку?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus