USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькому забудовнику можуть зменшити розмір пайової участі

27 Листопада 2017 16:57
Луцькому бізнесмену, депутату міської ради Андрію Покровському планують зменшити розмір пайової участі при будівництві культурно-оздоровчого комплексу на проспекті Волі, 49А.

Про це йшлося 27 листопада під час засідання комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Так, на адресу міської ради від фізичної особи-підприємця Андрія Покровського надійшло звернення про зменшення пайової участі при будівництві культурно-оздоровчого комплексу на проспекті Волі, 49А.

«Заключена угода, зроблений розрахунок суми, на яку буде зменшений розмір пайової участі, – 587 тисяч 429 гривень. «Водоканалом» видані технічні умови про заміну забудовником водогону за межами земельної ділянки діаметром 500 мм та протяжністю 141 погонних метрів вздовж річки Сапалаївка, загальною вартістю 785 тисяч гривень», - розповів заступник начальника управління капітального будівництва Луцької міськради Микола Цвірук.

У проекті рішення передбачалося, що гарантійний термін на труби складатиме два роки, втім голова комісії Андрій Козюра запропонував збільшити гарантійний термін. З його слів, якби ці труби прокладала міська рада, то гарантійний термін був би більший.

Комісія підтримала пропозицію, збільшивши гарантійний термін труб до 5 років, та рекомендувала проголосувати за проект рішення про зменшення розміру пайової участі на сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus