USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

Луцькому прикордоннику за хорошу службу дали авто

18 Січня 2012 13:13
Інспектор Луцького прикордонного загону увійшов у п’ятірку найкращих дільничих інспекторів прикордонної служби в Україні. Окрім відзнаки, волинянин отримав службову автівку.

Про це інформує Fin.org.ua.

Учора, 17 січня, в Адміністрації Державної прикордонної служби України відзначили кращих дільничних інспекторів прикордонної служби за підсумками 2011 року. На захід прибули майже 60 найкращих представників інспекторського складу з кожного прикордонного загону.

Минулий рік в прикордонному відомстві був визначений роком дільничного інспектора. Зокрема він став також ювілейним для інституту дільничних інспекторів. Ті вже 10 років поспіль професійно виконують завдання з охорони державного кордону.

Протягом 2011 року внесок дільничних інспекторів у загальні результати оперативно-службової діяльності Державної прикордонної служби України становив від 20 до 80%. Зокрема вони затримали майже 12 тисяч осіб (24 %) за порушення законодавства з прикордонних питань, вилучили 37 одиниць (31%) зброї, товарів на суму майже дев’ять мільйонів гривень.

Під час урочистостей Голова Державної прикордонної служби України Микола Литвин відзначив високу результативність і спроможність інспекторського складу забезпечити надійний контроль на державному кордоні та здатність ефективно протидіяти правопорушенням.

Крім цього, керівник прикордонного відомства нагородив їх відомчими відзнаками, грамотами, грошовими преміями та цінними подарунками. Найвищої нагороди за підсумком роботи удостоїлися п’ятеро дільничних інспекторів прикордонної служби. Серед них і наш краянин - прапорщик Олександр Турич з відділу прикордонної служби «Піща» Луцького прикордонного загону.

Переможці від Миколи Литвина отримали службові автомобілі «Нива Шевроле» та відзнаки «Кращий дільничний інспектор прикордонної служби 2011 року».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
БУГОР Показати IP 18 Січня 2012 14:40
Шановні модератори, так Ви хоч слово "д а л и " взяли б у лапки! Так було б "пристойніше".......
tatarynb до БУГОР Показати IP 18 Січня 2012 18:37
дали СЛУЖБОВЕ авто ось так - правильно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus