USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Луцькрада оголосила тендер на капремонт проспекту Волі

7 Березня 2020 19:31
Луцька міська рада оголосила процедуру тендерної закупівлі щодо капітального ремонту пр. Волі. Аукціон відбудеться 24 березня.

Про це йдеться на Prozorro.

Як повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, у рамках капітального ремонту передбачено:

1. Заміну аварійних ділянок водогону та зливової каналізації.

2. Повну заміну асфальтного покриття з пісиленням основи у місцях, де це є необхідно, перекладання існуючого гранітного бордюрного каміню.

3. Повний капремонт тротуарів та технічної смуги, яка буде використовуватися як паркувальне місце.

4. Висадку 73 дерев, 495 кущів, 550 багаторічних рослин та декоративних квітів, посів 5510 м2 газонів, кронування існуючих дерев.

4. Заміну старого освітлення на сучасне LED-освітлення, встановлення декоративних кованих світильників на пішохідній зоні по тротуарах, реставрація та фарбування існуючих металевих опор, заміна електрошаф.

5. Облаштування лав та смітників по усій протяжності проспекту, встановлення обмежуючих стопчиків та декоративних турнікетів.

Очікувана вартість 65 мільйонів 160 тисяч гривень. Замовником є Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

Подати тендерні пропозиції можна до 23 березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
НЕЛЯ Показати IP 7 Березня 2020 20:59
А ніхто не хоче провести тендер на ремонт тротуару по вул.Потебні? 40 років живу на цій вулиці-- ні разу не було ремонту. Те ж саме з дворами. Два рази змінилися депутати у міській раді і всі обіцяли!!! А погляньте на зелену зону на цій вулиці! Загаджена, випалена,закидана сміттям, з шприцами і закладками. Таке враження,що наша влада не буває далі центру. ВИ КОЛИ БУЛИ В ІНШИХ РАЙОНАХ МІСТА? Пройдіться тротуаром на нашій вулиці,можливо щось зрозумієте...
Док до НЕЛЯ Показати IP 7 Березня 2020 21:25
На потебні наші депутати нерухомість в оренду не здають...
К.лучанин до НЕЛЯ Показати IP 8 Березня 2020 12:00
На всі ремонти грошей не напасешся! Це цілком зрозуміло. Ну давайте ходити в кожен двір Луцька і шукати проблеми і писати пости де-інде чи в у фейсбук, як це робиться. Ото пішов продвинутий народ. А гадить у дворах хто? Ті ж самі мешканці. А тротуари на ПОТЕБНІ треба терміново ремонтувати !!!
Лучанин Показати IP 7 Березня 2020 21:31
Тобто, про вкрай назрілу і на початку владою обіцяну і так очікувану лучанами реконструкцію проспекту мова не йде ! Просто зроблять капремонт, наведуть марафет і тим самим відсунуть терміни планової реконструкції. А ото все, шо затівається, то просто витрачання коштів без абсолютної користі. Бо пропускна спроможність автотранспорту від того не зросте, ширина залишиться такою самою і безпечніше пішоходам від того не стане. Просто тупо освоять кошти ! То всеодно, шо старій бабі намалювати варги "Максфактором" ! Який же то в біса тоді проспект ? То просто є рядова вулиця ! Ті ваші потуги то є то саме , як при головних болях помазати лоба зеленкою ! Але пам'ятайте, що то все буде предметом розгляду правоохоронних органів про неефективне використання бюджетних коштів ! А ше - лучани дадуть і політичну оцінку !
Їван з Гнідави до Ол Показати IP 7 Березня 2020 21:44
Ото сиджу, чухаю лоба і важку думу гадаю, а хто ж то, шановний Юрію Васильовичу, може той тендер виграти ?
Ммм Показати IP 8 Березня 2020 09:57
Добавте до проспекту волi ще кiлометр вулицi трутовського, де яма на ямi, як пicля бомбардування, якi пiсля дощу перетворюються у мiсцеву венецiю, а тротуарiв взагaлi немае в пиродi. Центр вилизують регулярно а от до iнших вулиць руки i ноги не доходять!... От i виходить : Луцьк-мiсто контрастiв!
ігор луцький до Ммм Показати IP 8 Березня 2020 14:17
Попробуйте теж після дощу пройти по лівій стороні Волі від Фокстрота до станції переливання крові.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus