USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Протягом місяця здійснять експертизу проекту капремонту проспекту Волі

28 Лютого 2019 07:20
Проект запланованого цьогоріч капітального ремонту центрального проспекту міста та відрізку від вулиці Шопена до Київського майдану пройде експертизу.

Виконання експертизи проекту будівництва «Капітальний ремонт проспекту Волі від вулиці Шопена до Київського Майдану в місті Луцьку Волинської області (стадія проектування – «робочий проект»)» коштуватиме 88,8 тисячі гривень.

Роботи виконає філія ДП «Укрдержбудекспертиза» у Волинській області. Відповідний договір з філією уклав 21 лютого департамент житлово-комунального господарства Луцької міськради. Експертизу здійснять протягом 30 календарних днів.

Нагадаємо, капітальний ремонт центрального проспекту Луцька планують здійснити цьогоріч. Раніше повідомляли, що роботи можуть коштувати орієнтовно 45 мільйонів гривень. Йдеться про капітальний ремонт проїжджої частини, нові тротуари, нанесення пластикової розмітки тощо. Ремонт може тривати протягом двох років, оскільки потрібно перенести понад кілометр мереж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 28 Лютого 2019 08:11
Ремонт проїзної частини проспекту без його розширення до чотирьох полос руху - абсолютно безграмотно. Ефект від такої роботи більш від'ємний, тому що відтягне на невизначачений час вкрай необхідну реконструкцію проспекту Волі !
Архітектор Показати IP 1 Березня 2019 01:11
Безграмотно - це писати щось подібне, не маючи уявлення про сучасне містобудування і архітектуру. Диванний експерт як ви, сьогодні архітектор-урбаніст, завтра політик, післязавтра кухар. А на ділі ніхто. Тому, хоча б перед коментуванням, ознайомтесь з відємним ефектом розширення вулиць. Інформації в інтернеті повно, навіть вищої освіти не треба.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus