USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Луцькі депутати просять облраду профінансувати військових

27 Квітня 2016 21:50
Передбачити в обласному бюджеті кошти для виплати одноразової матеріальної допомоги військовим просять голову Волиньради депутати Луцької міськради.

Про це йшлося під час сьомої сесії Луцької міської ради 27 квітня.

Депутати затвердили текст звернення до голови обласної ради Ігоря Палиці щодо забезпечення виплати одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям, які уклали контракт про проходження військової служби.

У зверненні йдеться про те, що актуальним є питання виконання завдань відбору громадян на військову службу, які визначені Верховним Головнокомандувачем Збройних Сил України та Міністерством оборони України, а також проведення ряду заходів з метою популяризації військової служби за контрактом.

«З цією метою Луцькою міською радою 30.03.2016 прийнято рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 27.08.2014 №63/9 «Про затвердження Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей-мешканців Луцька», яким передбачено виплату одноразової матеріальної допомоги з бюджету міста у розмірі 5 тисяч гривень військовослужбовцям, які уклали контракт з 01.01.2015 про проходження військової служби і на час укладання контракту були зареєстровані в Луцьку.

Однак, ми усвідомлюємо також і те, що можливо не всі районні та міські ради зможуть прийняти рішення стосовно матеріальної підтримки військовослужбовців, які уклали контракт для проходження військової служби, в силу того, що відсутній необхідний фінансовий ресурс.

Тому, з метою забезпечення рівних прав на матеріальну підтримку всіх військовослужбовців з Волинської області, які уклали контракт для проходження військової служби, просимо Вас передбачити в обласному бюджеті відповідні кошти для надання такої матеріальної підтримки», - йдеться у зверненні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
кен Показати IP 27 Квітня 2016 22:15
Ось обличчя хотрозадих Луцьких депутатів. Хочуть нажитися на армійській землі http://www.volynnews.com/news/economics/minoborony-hotuye-na-prodazh-zemliu-v-lutsku/ і на обласних податках.
З АТО Показати IP 27 Квітня 2016 22:32
Даю 25 тисяч,тому хто дослужить за мене +зарплата 11,5 тис в місяць
Лучанин до З АТО Показати IP 28 Квітня 2016 08:06
Що ж тобі та служба так не йде? В якому підрозділі служиш,на якій посаді? Я сам зараз тільки прийшов на дембель. Щось в тебе не складається,раз ти таке говориш.З наших ніхто так не говорив.Багато хто уклав контракт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus