USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькрада просить зупинити роботу «Модерн-Експо»

25 Березня 2020 11:06
Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт звернувся до керівника «Модерн-Експо» Петра Пилипюка щодо можливості призупинення виробничих потужностей на час карантину.

Про це повідомляє пресслужба міськради.

Так, відповідно до рішення Луцькради, до закінчення карантину тимчасово зупинили роботу значної частини об’єктів загального користування на території Луцька та Прилуцького старостинського округу.

Секретар міської ради Григорій Пустовіт звернувся до керівника СП ТОВ «Модерн-Експо» Петра Пилипюка з проханням розглянути можливість тимчасового зупинення виробничих потужностей на період карантину.

За його словами, на підприємстві працює багато лучан і постійно надходять дзвінки на гарячу лінію Луцької міської ради з пропозиціями тимчасового зупинення роботи підприємства, аби запобігти можливому поширенню коронавірусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 71
Вася Показати IP 25 Березня 2020 12:35
Модерн знаходиться не в Луцьку чи Прилуцьку!!! Чого так бажає міськрада.
К.лучанин до Вася Показати IP 25 Березня 2020 13:47
В межах Луцька. Але це не ефективне рішення! Ціною стане різке збідніння громадян, зростання злочинності, падіння доходів бюджету та відсутність коштів на фінансування медицини. Він не розуміє що буде завтра. Держава не має можливості , коштів на тривале оздоровлення людей. Це ж ясно як Божий день ! Команда ЗЕ вже просить допомоги в МВФ. Оздоровлювати треба економіку і негайно поки не пізно. Пустовіт і команда цього не розуміють, це люди вчорашні.
Андрій до Вася Показати IP 25 Березня 2020 17:01
А до Пустовіта не доходили питання по НОвій лінії???? Чи там власник депутат а тут простий волинянин?
Михайло Показати IP 25 Березня 2020 12:51
На територію підприємства пускають працівників виключно у спецзасобах, на відміну від величезної кількості роздрібних магазинів сьогодні в Луцьку. Тому підприємство навіть забезпечує доставку продуктів для того: щоб працівники не ходили в магазини - там набагато більше небезпеки: ніж на нашому заводі.
Украіна до Михайло Показати IP 25 Березня 2020 16:28
Дай Боже,щоб всі украінці були здорові ,щасливі і заможні .Щоб не було такого спалаху вірусу ,як у Європі.Щоб ніхто не пожалкував,що не дотримувався карантину!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Модернівець Показати IP 25 Березня 2020 12:55
Модерн точно дбає за своїх працівників більше ніж міська рада. До-речі, Модерн почав запроваджувати відповідні заходи ще до того як це стало мейнстрімом. Виходячи з аналітики заражень, дезінфектанти, мило та мінімізація доступу до очей, рота, носа - найбільш дієві методи. А ще п. Пустовіту варто б задуматись про додаткові тисячі безробітних в наслідок його прохань. Не впевнений, що аналогічне попросили в Кромберга і СКФ. Але зупинка може коштувати кожному з підприємств трохи забагато.
Гера Показати IP 25 Березня 2020 12:56
Слухайте, зараз на підприємстві запроваджені такі заходи безпеки від вірусу, які і не снилися деяким лікарням! Вже не кажучи про органи влади! На кожному кроці встановлені дезінфектори, щодвігодини проводиться дезінфекція! Працівникам проводять заміри температури! КОЖНОМУ працівнтку безкоштовно видано декілка медичних масок, організовано доставку продуктів! Організованно віддалений робочий режим!!! І це далеко не весь список заходів які запроваджені!!! Яке ще підприємство в області чи в Україні ще може показати такі заходи?!?! Може міська рада , разом з Пустовітом готова заплатити зарплату працівникам?!???! Чим вони будуть гожувати свої родини?!?! Ми, навпаки, повинні підтримувати роботу таких підприємств якв працюють, сплачують податки та виплачують ЗП в такий ннпевний час!!!!! Зупинка такого підприємства це фатальна помилка для міста та області!!!!
Inna Показати IP 25 Березня 2020 12:57
Цікаво, а звідки будемо поповнювати бюджет? Може з кишені Пустовіта? Заходи для попередження поширення вірусу компанія Модерн-Експо вжила ще минулого тижня.
Михайло Показати IP 25 Березня 2020 13:00
Яке луцька мерія має право посилається на працівників заводу? Нехай мерія вирішує питання, що належать до її компетенції.
Місцевий Показати IP 25 Березня 2020 13:01
Модерну і його власникам респект! Таких заходів захисту працівників як на Модерні рідко де зустрінеш! Працюйте і не слухайте недолугих!
Андрій Показати IP 25 Березня 2020 13:02
Чому звернення лише до Модерн-Експо? Інших підприємств в Луцьку немає? Чи їм коронавірус не загрожує?
Igor Показати IP 25 Березня 2020 13:05
Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що неможливо лікувати людей, якщо в країні немає економічного розвитку. “Неможливо жити – навіть в самоізоляції – і лікувати людей, якщо ми не продовжимо економічну діяльність, яка просто дозволяє нам жити в цій країні”, – сказав він. Макрон заявив, що вакцина від коронавірусу навряд чи з’явиться до кінця 2021 року, а залишатися без роботи до того часу – недоцільно.
Ірина Показати IP 25 Березня 2020 13:10
Я особисто з 13.03 вже працюю віддалено на Модерн-Експо! Всі працівники офісу - теж віддалено, ще 12.03 по всьому заводу розміщені точки із спеціальним деззасобами. Все виробництво забезпечене масками, тими ж дезрочинами, щогодинна дезінфекція в цехах! Тотальний контроль температур перед виходом в офіс чи на зміну! Організували спец.рейси по довозу працівників відразу ж... Що ще потрібно???
Янеробот до Ірина Показати IP 25 Березня 2020 14:02
Що дає контроль температур? Якщо у людини температура, то вона вже хвора і заразила оточуючих. Результат дасть тільки повний карантин. Усі так усі.
Olga до Янеробот Показати IP 25 Березня 2020 14:19
А ви хочете сказати, що всі будуть сидіти вдома і нікуди не виходити? Підуть гуляти по місту, по магазинах, на шашлики - рознесуть вірус ще більше.
Ірина до Янеробот Показати IP 25 Березня 2020 14:54
то скажіть МОЗ і керівництву країни, що це - недолугий метод! Повідомте їм про це. А тепер про рознесення інфекції: в АТБ станом з 13.03 по 17.03 орієнтовно у 90%працівників маски були на грудях, а не на обличчі - Ось де тотальне рознесення!
ОСтап до Ірина Показати IP 25 Березня 2020 17:04
А що там БУКовель???? там теж багато волинян працює.... агов пустовіте?
лучанка Показати IP 25 Березня 2020 13:11
Чому міськрада так наполегливо хоче добити економіку Волині? Закривають все, що потрібно і не потрібно.Якесь суцільне шкідництво. Ви людям зарплату виплачуватимете? Не у всіх є запас, щоб сидіти вдома, дехто живе від зарплати до зарплати. Ви здивовані? Позакривали магазини побут.хімії. Для чого? Супермаркети домовились?
Анонім Показати IP 25 Березня 2020 13:11
Не бачу жодної підстави для закриття підприємства .Можливо наш секретаріат буде забезпечувати сім‘ї працівників заробітньою платою на періо карантину?!
Максим Показати IP 25 Березня 2020 13:12
Доїзд зробили, маски видали, тепературу перевіряють, антисептики ледь не на кожному крокові. та й людей там в рази меньше.Офіс на відаленому доступі. А людям защось жити треба. Чи міскарада безкоштовно забеспечить всіх харчами і речами побуту?
Лучанин Показати IP 25 Березня 2020 13:13
Цікаво, скільки Пустовіт буде доплачувати тим людям які змушені будуть сидіти вдома після закриття підприємства? Але, це ж вже не його проблеми будуть...
Віталій Показати IP 25 Березня 2020 13:16
п. Пустовіту не завадило б зайнятися своїми прямими обов'язками, невести порядок в місці, а не просити одне з найбільших підприємств-роботодавців регіону припинити свою роботу.
Наталія Показати IP 25 Березня 2020 13:21
Підтримую вище написані пости , і не думаю що хтось з "працівників" звертався в Міську раду для призупинення діяльності, Модерн- Експо дуже лояльне до своїх працівників , справді весь офіс працює віддалено і тільки виробничі працівники працюють на території підприємства, і я особисто працюю віддалено , а мій чоловік їздить на роботу , хочу сказати тільки : Дякую! ,що даєте можливість заробляти в такий важкий час , умови роботи максимально безпечні, всі працівники перед роботою скидають показники температури, на заводі всі ходять в масках , є дезинфентори по всій території, доїзд на роботу і з роботи організований підприємством , які ще міри потрібні? І працівники і бюджет потребує фінансових потоків , не забирайте в нас можливість забезпечувати себе необхідним, Модерн забезпечив працівників масками , а в аптеках так і немає необхідних засобів!
Лучанин Показати IP 25 Березня 2020 13:23
Пилип"юк ще до оголошення державного карантину відправив офісних працівників додому, а на виробництві ввів дуже круті заходи безпеки типу антисептиків на кожному кроці. Пропоную йому перенести виробництво у Польщу, щоб всякі поїхавші Пустовіти не ставили палиці в колеса тому нечисленному бізнесу, який у цій країні ще працює.
Ту го мєш! Показати IP 25 Березня 2020 13:23
Я правильно розумію, під час кризи та пандемії грипу, влада спромоглася лише на одне геніальне рішення - закрити бюджетоутворююче підприємство!?!?! І це все?!? Геніально! Браво! А давайте міську раду відправимо на безоплатні канікули!?
ІРИНКА Показати IP 25 Березня 2020 13:27
Ну дуже дивні оті ніби "запити працівників" на міськраду, хотілося б їх побачити) Люди навпаки переживають як їм фінансово вижити в умовах карантину, а Модерн-Ексспо дає можливість безпечно працювати та зарабляти!!! Бо, наспавді, на заводі стерильніше ніж вдома: усім видають маски (безкоштовно!), на кожному кроці медичні антисептики для рук, постійна дезинфекція та провітрювання приміщень, люди знаходяться на безпечній дистанції один від одного, організавана доставка їжі і т.д. В аптеках та магазинах можна заразитись в 100 разів швидше ніж на даному підприємстві!!! У всіх є можливість піти у відпустку (оплачувану), але ніхто не хоче цього робити, оскільки можна і далі заробляти гроші НЕ ПОРУШУЮЧИ ПРАВИЛ ТА НОРМ КАРАНТИНУ
В Показати IP 25 Березня 2020 13:28
Якщо закривати великі підприємства, то через місяць побачимо наслідки - тисячі сімей без доходів та 0 надходжень в бюджет. Як результат дефолт країни та катастрофічний ріст криміналу. Люди перестануть слухати таку владу, як результат хвороба ВСЕ ОДНО пошириться, але тепер держава буде в *опі, як і всі ми. Дуже розумний хід все закривати. Особливо ключові бюджетоутворюючі бізнеси, що орієнтовані на експорт та наповнюють бюджет, забезпечують надходження валюти.
Анонім Показати IP 25 Березня 2020 13:29
Дивно, що міськрада розповсюдила, а сайт розмістив лист без підпису та номеру - кожен журналіст має знати, що цей "документ" не коштує паперу, на якому роздрукований. Піду наберу такого ж самого у ворді з пропозицією полишити роботу цьому проФФесіоналові, який своїми безпідставними діями намагається підірвати економіку області
Віктор до Анонім Показати IP 25 Березня 2020 13:49
Документ підписаний електроним підписом. А номера і справді немає, тому це просто папірець.
Йсе Фантастика! Показати IP 25 Березня 2020 13:32
Немає ЖОДНИХ законних чи правових підстав закривати підприємство!!! Жодного летального випадку в області немає!!! Надзвичайну ситуацію не оголошено! Навіщо поширювати цю бредятіну!?!? Комусь може вигідно роздувати таку ситуацію?!?!?!!?
Нічосі Показати IP 25 Березня 2020 13:34
Давайте депутатів закриємо. Рішення прям дихає новизною! Чи вже комусь "Модерн" дуже сподобався???? А зараз якраз момент?
Андрій Показати IP 25 Березня 2020 13:35
тут все просто, якщо комусь не подобається працювати і заробляти гроші - завжди відмазки знаходять, всі заходи безпеки на цьому підприємстві враховані , і перевірені поліціює міста Луцьк. Також прошу врахувати що на даний момент підприємство починає виготовлення засобів захисту людей у торгових залах і інші рішення які допоможуть організуватися людям в місцях життєнеобхідного скупчення.
До Пустовіта Показати IP 25 Березня 2020 13:36
Гріша, ти спробуй з початку завод "Мотор" зупини
Пересічний громадяни Показати IP 25 Березня 2020 13:40
Може міська влада зробить безкоштовними комунальні послуги? Продукти? Ліки?
Андрій Показати IP 25 Березня 2020 13:41
Модерн - Експо першим в області ввів найбільш суворі протоколи дотримання особистої гігієни та безпеки, ще до того, як міська та обласна влада задумалася над подібними питаннями. Цікаво, а чому тільки дане звернення на одне підприємство МЕ ? Як ви збираєтесь забезпечити 2 тисяч сімей тих робочих під час карантину ? Не
Віктор Показати IP 25 Березня 2020 13:43
НА модерні весь офіс перевели на відаленну роботу. В результаті і люди при роботі і податки всі будуть заплачені, і в людей зарплата буде вчасно. Пустовіт заплатить зі свого карману мені іпотеку і кредит??? Карту скидувати?
Андрій Канич Показати IP 25 Березня 2020 13:43
1. Споримо ви Шановні Волинь Пост видалите цю новину з сайту - після того як розкривних коментарів які показують реальний стан речей буде багато? Або просто почнете видаляти незручні Вам каменти?! 2. Ви взагалі перевіряєте інформацію перед її публікацією?! 3.До чого тут якийсь пустовіт?! МЕ справно платить податки між іншим у район а не у місто та працівники компанії можуть годувати власні родини! 4. Ви взагалі уявляєте які впроваджено заходи безпеки? 5. Виробнице підприємство це не ТРЦ - зайвих людей тут немає! П. С. Фейкова фотка листа яку ви розмістили не має ні підпису ні вихідного номера!))) пустовіт звернувся. Звернувся і отримав відмову) Дякую за увагу
Працівник Модерну Показати IP 25 Березня 2020 13:44
МЕ одна з перших компаній, яка серйозно підійшла до організації заходів щодо безпеки працівників - встановила дезинфектори, велику частину персоналу перевела на віддалену роботу, ввела суворий контроль на вході на підприємство.
Наталка Б Показати IP 25 Березня 2020 13:47
Розумне рішення приймає місцева влада, під час пандемії ще й економічного колапсу якраз бракує. Пане Пустовіт, а чи готові ви вподальшому забезпечити близько 2000 тис людей засобами для існування? Хоча б продуктами? Думаю що ні. Та і місцевий бюджет не буде з чого поповнювати, бо закриття такого підприємства це втрата шалених податків. І для інформації покажіть які засоби зазисту запроваджені в лікарнях, дит. поліклініках, супермаркетах чи самій мерії. На вулиці навіть не кожен третій в масці. А на Модерні це не обговорюєттся. Там свідомі люди, і ще до введення карантину владою всім було видано маски, рощставлено дезініектори ледь не на кожному кроці і закуплено їх безліч за кошти підприємства. Введений контроль температури працівників. У нас навіть власний транспорт з'явився для довозу працівників. І як в цивілізованих країнах тут і про побут подумали. Працює онлайн сервіс замовлення та доставки продуктів безпосередньо на завод після завершення зміни, тому працівникам і супермаркет не потрібно відвідувати. Тих кого можна було переведено на роботу вдома, а це близько 500-600 людей. І я в тому числі, маючи маленьку дитину маю змогу працювати, бути з нею ізольована вдома та маю за що її нагодувати. І думаю не секрет яку допомогу Модерн зробив і робить для лікарень та чим допомагає мед працівникам. Тому питання залишається відкритим, хто виграє і що отримає в результаті такого закриття
думка Показати IP 25 Березня 2020 13:49
На модерні люди захищені більше, ніж в будь якому іншому громадському місці в Луцьку. Можливо над цим потрібно задуматися?
Янеробот до думка Показати IP 25 Березня 2020 14:05
Ви захищені - це ілюзія ) ви будете захищені тільки тоді, коли всією сім"єю просидите вдома 3 тижні. Пилипюк думає не про вас, а про прибуток для себе і своєї сім"ї. Ви для нього гвинтики. А засоби захисту - це справність гвинтиків.
Olga до Янеробот Показати IP 25 Березня 2020 14:16
це теж не допоможе - через 3 тижні всі вийдуть на вулиці, і тут і почнеться спалах епідемії
думка до Янеробот Показати IP 25 Березня 2020 14:18
А з чого ви взяли, що я незахищений і не працюю з дому?
Богдан Показати IP 25 Березня 2020 13:56
А людям як? За що жити? Піти на карантин і він накормить
Світлана Показати IP 25 Березня 2020 13:57
Дійсно?! Працівники хочуть сидіти без засобів до існування і просять позбавити їх роботи? Чи може безпрецедентні заходи по запобіганню поширенню вірусу, вдала і продумана соціальна політика підприємства комусь не дає спокійно спати.? Зараз сходити в магазин набагато небезпечніше, ніж працювати на Модерн-Експо, про такий комплекс заходів більшості закладів доводиться тільки мріяти. Чого хоче міська влада додати кілька тисяч безробітних до громади міста?
Сергій Показати IP 25 Березня 2020 13:57
Зроблених на даний момент дій по соціальному дистанціюванню абсолютно достатньо. Повний карантин все одно не зможе зупинити поширення вірусу, а тільки відстрочить пік. Інфекція повинна рано чи пізно "прогоріти" серед населення так як рік (а саме стільки як мінімум потрібно чекати на вакцину) без роботи сидіти неможливо. Всі карантинні заходи повинні вконати одну головну важливу функцію - знизити навантаження на систему охорони здоров'я. Ось тут потрібно сфокусувати зусилля: забезпечити медиків захистом.
Olga Показати IP 25 Березня 2020 13:58
Якби ж то міськрада так звертала увагу на всі звернення)) Подзвонило декілька людей - вони вже й завод з тисячами працівників готові закривати. Хто хоче - може взяти відпустку на період карантину і бути вдома весь час, проте більшість працівників за те, щоб компанія продовжувала роботу, оскільки від цього залежить їх заробіток. На підприємстві запроваджено всі можливі заходи для захисту від поширення вірусу, перебування там є безпечнішим ніж у багатьох інших місцях. Закриють завод - ці всі люди почнуть вештатись по вулицях, магазинах, поїдуть на шашлики і т.п. - тобто ризик поширення вірусу стане тільки вищим.
Наталка Показати IP 25 Березня 2020 14:02
Дуже розумно під час пандемії ще й економічний колапс організовувати! А нічого, що це підприємство не позвільнчло в тіхаря своїх працівників, а дає 2000 сімей вижити в цей час. Чи пан Пустовіт забезпечить безробітних продуктами та засобами для існування? Модерн ще до оголошення карантину 600 людей з офісу перевів на роботу вдома. Люди мають можливість сидіти з дітками ізольовані і при цьому ж змога заробити та прогодувати родину. Там такі засоби захисту, що мерії і не снилось. Маски, рукавички, антисептики, контроль температури. Власний доїзд (якого до цього не було) та навіть онлайн доставка продуктів. Мерія ви можете показати аналогічний результат? Хоча б ще одне підприємство в Луцьку? Я мовчу про супермаркети, лікарні і аптеки. А в дитячій поліклініці ви були? То рекомендую сходити. А податки звідки візьмете?
Андрій Показати IP 25 Березня 2020 14:04
Блін, кругом по аптеках ні масок ні дезінфекторів нема, ціни на продукти ростуть, а наша реактивна влада хоче закрити одного з основних платників податків. Браво!
А Показати IP 25 Березня 2020 14:06
На підприємстві дотримуються всіх гігієнічних вимог, регулярно проводиться санітарна обробка. Офіс переведено на віддалену роботу з дому. Працівники виробництва забезпечені усіма необхідними засобами захисту, що мінімізує всі ризики.
Тетяна Показати IP 25 Березня 2020 14:11
Всі офісні працівники працюють віддалено на Модерн-Експо! На всій території заводу розміщені точки із спеціальним деззасобами. Все працівники забезпечені масками, одноразовими рукавичками і дезрочинами, щогодинна дезінфекція в цехах! Підприємство забезпечило довіз працівників на роботу. На Модерн-Експо дотримуються правил карантину так, що деякі продуктові магазини не зрівняються....
Андре Показати IP 25 Березня 2020 14:12
Думаю, діяльність мерії в даний час більш небезпечна з точки зору сприяння поширення коронавірусу, ніж діяльність "Модерн-експо". В останніх, як на мене, все в порядку: більшість персоналу працює дистанційно, на робочих місцях мінімум працівників, які довозяться на роботу та з роботи спецтранспортом, забезпечені засобами інд.захисту, обідами в лайт-боксах на робочих місцях, дезинфікаційними розчинами на кожному кутку, на території щогодини саноброька проводиться. Якби товариш Пустовіт побував на "Модерн-експо", то хочаб побачив, як карантинні заходи потрібно проводити. Та власне і надзвичайний стан не введений в державі саме для того, щоб хтось, хто може працювати, таки працював і платив щось у бюджет. Прикро, що коли "бочку" розхитали, то саме таке ... спливло на поверхню. Коли ж то назад на місце опуститься?
Ірина Показати IP 25 Березня 2020 14:15
Дуже дивно читати такі звернення від можновладців. Рубите сук на якому сидите, панове. Потрібно думати не на три дні вперед а на два тижні хоча б. МЕ - бюджетоутворюючих підприємство. Де візьмете гроші на ваші ЗП як паралізуєте його? Де візьмуться гроші на виплати на біржі праці для людей яких корона вишвирне туди? Що будуть робити тисячі працівників? Наскільки вистачить ресурсів утримувати силові служби? Якщо в Луцьку така влада скоро чекає Луцьк банди мародерів. Прошу схаменутися. А щодо санітарних норм - думаю жодна лікарня Луцька не дотримується їх так суворо як наше підприємство.
Марія Показати IP 25 Березня 2020 14:26
Не можна закривати підприємство,де дотриманні всі вимоги від МОЗ. Модерн Експо,навіть забезпечує доставку продуктів,щоб працівники не ходили по магазинам.
Юний Бандерівець Показати IP 25 Березня 2020 14:28
Доброго дня. Я працюю на Модерні. Зараз працюю у віддаленому доступі з власної квартири, отримую свою ЗП, в той час, коли моїх друзів і близьких повідправляли у відпустки за власним бажанням. СТОП Паніка! Якщо зупинити підприємства - хто і з буде платити платити податки до бюджету? На які кошти будуть існувати люди, що будуть сидіти вдома? Припиниться кругообіг грошей в економіці, що призведе до катастрофи. Зараз потрібно працювати як ніколи - не дати системі впасти повністю! А тим хто пише про введення НС, про те, що потрібно всім сидіти вдома: передивіться "Сантабарбару", якщо вам нема чим зайнятись - займіть себе чимось на цей час і дайте нормальним фірмам працювати.
Марія Показати IP 25 Березня 2020 14:30
Модерн дає елементарну можливість прогодувати сім'ї у такий тяжких для світу час. Особисто в мене в сім'ї усі лишились без заробітку через введений карантин. Схаменіться, яке закриття заводу! Бабусі в аптеках і магазинах наражаються на значно більшу небезпеку, ніж працівники заводу, який забезпечує їх усіма можливими та неможливими способами захисту від зараження - організований доїзд, перевірка на вході кожного працівника на наявність підвищеної температури, захисні маски на кожному і без виключення, дезінфектори на кожному кроці, зроблено все, що не було великих скупчень людей у період обіду і перезмінок… Офісних працівників відправили працювати дистанційно ще на тому етапі, коли ніхто в місці цього не зробив...
Оксана Показати IP 25 Березня 2020 14:32
Дякую, керівникам Модерн-Експо, за можливість працювати віддалено і за забезпеченням всіма необхідними засобами індивідуального захисту, за доїзд на і з роботи, за замовлення продуктів харчування на офіс, за обіди в ланч боксах та іншу підтримку в цей нелегкий час. А людям котрі дзвонять на гарячу лінію і жаліються на Модерн-Експо, бажаю бути добрішими і менш заздрісними. А якщо це хтось з самих працівників, то напишіть просто заяву на відпустку і перебувайте дома.
Оксана Показати IP 25 Березня 2020 14:33
Дякую, керівникам Модерн-Експо, за можливість працювати віддалено і за забезпеченням всіма необхідними засобами індивідуального захисту, за доїзд на і з роботи, за замовлення продуктів харчування на офіс, за обіди в ланч боксах та іншу підтримку в цей нелегкий час. А людям котрі дзвонять на гарячу лінію і жаліються на Модерн-Експо, бажаю бути добрішими і менш заздрісними. А якщо це хтось з самих працівників, то напишіть просто заяву на відпустку і перебувайте дома.
Катерина Показати IP 25 Березня 2020 14:39
Шановні можновладці, Можливо, пора нарешті перевіряти інформацію перед її оприлюдненням загалу, а не реагувати на кожну лаючу собаку? Чи ми тепер живемо по принципу "У мене немає часу думати стратегічно"? На щастя, цьому підприємству відомо таке поняття, і саме тому безпечна робота навіть в період епідемії - його реальність.
Віталій Показати IP 25 Березня 2020 14:41
Модерн тримайся і показуй своїм прикладом іншим підприємствам як потрібно працювати і відстоювати інтереси працівників! Думаю такій владі не довго залишилось.
Сергій Показати IP 25 Березня 2020 14:58
Ні щоб запитати професіоналів як правильно підійти до вирішення питання - вони просять їх зупинити роботу.
Віталій Показати IP 25 Березня 2020 15:05
Модерн Ексо турбується про своїх колег як ніхто інший. Впроваджені такі заходи про які інші організації та підприємства не дотримуються. Якщо все закрити то хто буде платити люблять зарплати?
Василь Показати IP 25 Березня 2020 15:08
Дзвінки на гарячу лінію від працівників заводу? Тут виникає ряд питань: 1.Який, вибачте, дурень буде копати яму сам собі щоб залишитися без роботи? 2.Якщо хтось переживає, що заразиться саме на Модерні - що заважає піти у відпустку, платну чи за свій рахунок? На заводі це вітається. Невже, щоб піти у відпустку потрібно зупините весь завод? Включіть здоровий глузд, люди!!! Стаття, а якщо вона і правдива, то сам лист - повна заказуха. Чи є в Луцьку хоч один супермаркет, де настільки жорстко контролюється гігієна, як на модерні? В любому супермаркеті продавці тими самими рукавичками, що беруть продукти, беруть і гроші - самий що не є надійний переносчик інфекції. Хай пан Пустовіт краще над цим попрацює.
ВМ Показати IP 25 Березня 2020 15:56
Чому лише тільки МЕ треба зупинити для профілактики? Дивне звернення, як щось особисте в ньому! Підриємство зробило все можливе, щоб офіс міг працювати віддалено повноцінно та вчасно. Працівники, що залишилися на території, забезпечені всім необхідним для безпеки особистої .Працює МЕ, заплатить податки. Як для гордості показати такого рівня виробництво на Волині, то, будь ласка, як чомусь вибірково облити брудом, то виходить теж, будь ласка.
Украіна Показати IP 25 Березня 2020 16:04
Дай Боже,щоб всі украінці були здорові ,щасливі і заможні .Щоб не було такого спалаху вірусу ,як у Європі.Щоб ніхто не пожалкував,що не дотримувався карантину!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Іван Показати IP 25 Березня 2020 16:38
Я проти,поки що немає потреби.
Терпець обірвався Показати IP 25 Березня 2020 16:57
Невже не зрозуміло, що якщо Модерн закриється, то працівники візьмуть з собою базарників, покличуть інші підприємства і підуть до міської ради, щоб безпосередньо пояснити їй, що вона помилилася! Це вам потрібно?
Лучанин Показати IP 25 Березня 2020 17:40
Потрібно щоб всі магазини підприємства працювали.
Олег Показати IP 25 Березня 2020 17:55
Замість того, щоб перейняти досвід та впровадити запобіжні заходи, як на модерні, давайте будем закривати... Голови є? Там зараз стерильніше, як в аптеці.
Ольга Показати IP 25 Березня 2020 18:41
Браво коментарям, а особливо тим, хто заставив їх писати!
Андрій до Ольга Показати IP 25 Березня 2020 19:58
заставляє писати влада яка не думає про наслідки!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus