USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькрада узаконила будівництво «самовільних» зупинок

6 Жовтня 2010 13:46
Відділ по благоустрою департаменту ЖКГ Луцької міськради 5 жовтня узаконив будівництво зупинок приватними підприємцями на бульварі Дружби народів у Луцьку.
Про це 6 жовтня повідомила перший заступник луцького міського голови Лариса Соколовська.
Нагадаємо, що 4 жовтня підприємці, які проживають у районі ЛПЗ, вирішили власними силами облагородити декілька зупинок на бульварі Дружби народів, оскільки дочекатися фінансування з боку міськради не могли протягом декількох років.
Однак вони не мали дозволів на укладання бруківки на зупинках. Тому відділ благоустрою пригрозив штрафами за незаконне будівництво. Після того, як питання винесли на загал, міськрада видала дозволи на облагородження ділянки і навіть не вимагали пред’явити дозвіл на проведення земляних робіт. Оскільки для вкладання бруківки знімали лише 10 сантиметрів шару землі, будівельники не змогли пошкодити комунікацій.
Лариса Соколовська наголосила, що навіть при найблагороднішому бажанні, будь-які будівельні роботи повинні бути законними. Адже без дозволів у місті почнеться хаос, і всі будуватимуть де схочуть і як схочуть. Як наслідок, найменше пошкодження комунікацій може привести до незручностей цілого кварталу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
не просто так Показати IP 6 Жовтня 2010 15:22
Що це за будівництво без дозволів!? Якби в Європі таке влаштували,то вже би не тільки штрафи виплачували!От до чого призводить бездіяльність та байдужість влади!!!!!Коли це підприємці робили,що-небудь із власної ініціативи!?Знов наставлять всяких генделиків,що на тій "зупинці" буде ввечері страшно чекати маршрутку!Ганьба нашій владі!!!
Гуцул до не просто так Показати IP 7 Жовтня 2010 19:50
А Вам що, приємно ходити в гумових чоботях по болоту або в туфлях по бруківки? Якщо у влади немає грошей, то хай підприємці ушляхетнять наше місто.
Андрій Показати IP 6 Жовтня 2010 16:14
Покледена бруківка - уе зовсім не генделик
Вася Показати IP 8 Жовтня 2010 17:35
Це ж добре,що хоч якась бруківка буде лежати на п"ятачку(зупинці).Бо коли дощ на вулиці то там болото по коліна,приходиш на роботу і першим ділом йдеш туфлі мити.МОЛОДЦІ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus