USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Луцьктепло» має погасити борг перед бюджетом міста до 2027

22 Вересня 2017 09:12
Виконавчий комітет Луцької міської ради зобов’язав КП «Луцьктепло» здійснити погашення заборгованості перед бюджетом Луцька до 2027 року, яка виникла у зв’язку з виконанням гарантійних зобов’язань перед Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР).

Про це йшлося сьогодні, 22 вересня, під час чергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

«У 2014 році між «Луцьктепло» і ЄБРР було укладено договір на кредит у 10 мільйонів гривень на виконання робіт з реконструкції тепломереж міста. Умовою було надання гарантії Луцькою міською радою, якщо підприємство саме не зможе погасити кошти. У зв’язку з важкою ситуацією, Луцькрада має погасити кредит. Відповідно до договору КП має повернути ці кошти до бюджету міста. Ми сподіваємося, що підприємство запрацює ефективно до того часу», - зазначила директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова.

Тож, проект рішення директора департаменту фінансів та бюджету Лілію Єлову зобов’язали від імені Луцької міської ради здійснювати виконання договору гарантії, відшкодування та підтримки проекту між Луцькою міською радою та Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) на суму мільйон 300 тисяч гривень.

Також проект рішення передбачає погашення заборгованості перед бюджетом Луцька до кінця 2027 року, яка виникла у зв’язку з виконанням гарантійних зобов’язань перед Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР).

Відтак, виконком підтримав проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus