USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На Волині збільшилися борги із зарплат

8 Грудня 2014 14:56
До старих невиплат із зарплат волинянам додалися ще нові - 2 мільйона гривень. Назвали найбільших боржників.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 8-го грудня.

«Щодо зарплати, то заборгованість збільшилася на 2 мільйона гривень. Зокрема, борги на Луцькому підприємстві електротранспорту за місяць збільшилися на 100 тисяч гривень й становлять більше мільйона гривень. Окрім того, великий боржник - ДПК «Луцьктепло». Також залишаються борги на ПАТ «Електротермометрія».

Нагадаємо, що ще влітку підприємства області заборгували своїм працівникам понад 13 мільйонів гривень. Так, до початку листопада їх вдалося скоротити до 11 мільйонів гривнь, а до кінця місяця ще на 9,4 мільйона гривень. Сьогодні ж фіксують ріст боргів саме на економічно активних підприємствах.

Зі слів директора департаменту соціального захисту облдержадміністрації Оксани Гобот, згідно з оперативними даними, в грудні загальний борг із виплат зарплати – 10,8 мільйона гривень.

Зауважимо, нещодавно працівники ВАТ «Електротермоментрія» протестували через невиплату «кровно зароблених». А потому зустріч колективу заводу з директором ледь не закінчилась бійкою.

Також на Волині був випадок, коли помер працівник Луцького депо, не дочекавшись зарплати.

Окрім того, під час оперативної наради, губернатор дав завдання своєму заступнику Світлані Мишковець розібратися, чому є заборгованість по зарплатах у приватному виші ВІЕМ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Корінний лучанин Показати IP 8 Грудня 2014 15:24
Нарешті до Володимира Петровича дійшло , що треба комусь ДОРУЧАТИ готовити інформацію по зборгованості з/п. А то із ПАТ "ЕТМ" вляпався ДОБРЕ! Але і нічого не сказав хто йому СВИНЮ таку підсунув із підлеглих!
Анонім Показати IP 9 Грудня 2014 00:35
а з якого ху... платити, ще декілька десятків нових податків, і тоді ще будим самі платити за те що працюємо на інтузіазмі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus