USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Із двох київських фірм стягують борги на користь КП «Луцьктепло»

15 Квітня 2015 17:03
Прокуратура міста Луцька вимагає стягнути із двох київських підприємств борг перед комунальним підприємством "Луцьктепло".

Встановили, що між луцьким комунальним підприємством і ПАТ "Телесистеми України" та ТзОВ "Українські новітні технології" були укладені договори про надання послуг.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області

Згідно умов договорів, "Луцьктепло" надавало цим підприємствам послуги з утримання та обслуговування телекомунікаційного обладнання. Між тим, обидва підприємства згодом припинили у повному обсязі сплачувати за надані їм послуги та заборгували комунальній установі міста понад 57 тисяч гривень.

Відтак, аби захистити економічні інтереси держави та комунального підприємства, яке має стратегічне значення для міста, прокуратура скерувала до Господарського суду міста Києва 3 позовні заяви з вимогою стягнути зі столичних підприємств усі заборговані кошти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тепло Показати IP 15 Квітня 2015 17:28
А де той дирехтор та юрист, який його добре у суді захищав, які укладали ці договори та повинні здійснювати контроль за своєчасною оплатою виставлених рахунків та виникненням протермінованих боргів. Чому вчасно не подано до суду позов про стягнення цих боргів. Мабуть щость капала в кишеню...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus