USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьку мерію пікетуватимуть перевізники

6 Жовтня 2011 16:48
Працівники луцького АТП-10701 із завтрашнього дня, 7 жовтня, обіцяють розпочати безстроковий пікет Луцької міської ради, аби та виконала ухвалу суду.
Про це стало відомо 6 жовтня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.
Голова спостережної ради АТП-10701 Вадим Вітинський розповів, що на такі радикальні кроки підприємство змушене піти через сьогоднішнє рішення виконавчого комітету ради. Точніше, відмові в його прийнятті.
Справа в тім, що в листопаді 2010 року був тендер на перевезення пасажирів по 11-му маршруту. Його виграло АТП-10701. Підприємство АТП №1 опинилося на другому місці. Незгідне з рішення тендерного комітету підприємство подало до суду.
На час, поки тривав суд, до винесення рішення по суті і дії ухвали про заборону Луцька міська рада вирішила надати маршрут Луцькому підприємству електротранспорту, яке і понині користується цим маршрутом. За ствердженням Вітинського, ЛПЕ для цього власних автобусів не має. А орендує разом з екіпажем, тобто, співробітниками у того ж таки АТП №1.
Вітинський наголошує, що за такою схемою за нещасного випадку на маршруті №11 відповідати буде нікому.
«18 серпня розглянуто судом справу по суті і визнано, що конкурсний комітет правильно визначив переможця, що немає претензій до АТП-10701 у визнанні переможцем і виніс окрему ухвалу про скасування заходів забезпечення, які заборонила підписувати договір з АТП-10701», - каже Вітинський.
Із 18 серпня виконкому було дозволено судом підписувати договір з АТП-10701 з моменту оголошення ухвали, тобто, саме від цього дня. Разом з тим, позиція юридичного відділу міської ради полягає в тому, що необхідно дочекатися апеляційного розгляду справи. Вітинський ж переконує: ухвала, а не рішення вже повинне вступити у силу. Адже апеляційний розгляд не зупиняє виконання ухвали.
«Законний переможець не може реалізувати свого права. Підприємство, яке нараховує 300 працівників не може реалізувати свого права і орган владних повноважень я вважаю саме рейдерським захопленням, позбавляючи підприємство його законного права на працю», - каже Вітинський.
«Ми не будемо зупиняти транспорту. Він їздить. Люди не винні, які повинні їздити. Це буде пікет міського голови і міського виконавчого комітету», - каже Вітинський.

Тетяна ГРІШИНА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
я з луцька Показати IP 6 Жовтня 2011 19:08
Правильно Вітинський говорить, Шаміс їздить, а якщо не дай боже якесь ЧП то і винних не має, тільки пише що Депо, хоча це не один такий маршрут, подавляться вже точно. Мабуть там колосальні прибутки, якщо вони всі перегризлися один з одним.
nfr Показати IP 7 Жовтня 2011 11:20
а Романюк в долі?
pasha888 Показати IP 7 Жовтня 2011 12:27
Да
Я теж з луцька Показати IP 7 Жовтня 2011 15:14
Вітинський зараз придурюється. Саме через нього всіх трусить. Маючі власних 16 богданів, він намагається отримати більшість маршрутів. При цьому він вже встиг три маршрути продати за великі гроши, а тепер придурюється , що його машини простоюють.Не продавав би маршрути, не було б у нього проблем з роботою автобусів. Як стало відомо, на тих конкурсах ,які оскаржуються, він ввів в оману конкусний комітет та отримав незаконну кількість балів, що і оскаржується в апеляційному суді. Мав би мужність дочекатися рішення суду, а потім вже звинувачував всіх і все.
не байдужий Показати IP 7 Жовтня 2011 17:38
вітінський веде себе як останній мудак, нагадаю, що вироком Луцького міськрайонного суду його визнано винним у нанесенні легких тілесних ушкоджень та супротиву працівнику міліції і засуджено до двох років позбавлення волі умовно. йому все мало, то допригається, що отримає реальну міру покарання. замісь того, що б влаштовував куплені мітінги, хай ходить відмічатись в правоохоронні органи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus