USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати не захотіли тиснути на луцьку мерію

27 Вересня 2011 13:32
Депутатам Волинської обласної ради нецікаво, хто за останні десять років став власником державного житла в Луцьку – розбиратись, чому журналістам не вдається отримати таку інформацію вони не забажали.

Під час шостої сесії Волиньради у вівторок, 27 вересня, депутат Ігор Гузь озвучив свій запит до прокурора Волинської області Андрія Гіля.

Він нагадав, що «декілька тижнів тому журналісти Рівненського агентства журналістських розслідувань спробували віднайти інформацію про тих 670 щасливчиків, які за останні десять років отримали у Луцьку житло на халяву».

«На жаль, Луцька міська рада в особі Соколовської (Лариса Соколовська – заступниця луцького міського голови, «ВН») таку інформацію не надала , хоча зазначила, що це інформація відкрита. Прокурор теж зазначив, що інформація відкрита, але так само дав відписку», – заявив Гузь.

«Прошу заставити оприлюднити список тих 670 людей, які отримали житло за кошти держави», – озвучив свою вимогу депутат.

Проте більшість обранців облради проігнорували вимогу Гузя і запит не підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
parliament Показати IP 27 Вересня 2011 15:04
Бо половина депутатів отримали ці "халявні" квартири...
Лучанка Показати IP 27 Вересня 2011 16:33
Чиновники міської ради отримали безкоштовні квартири. З них начальник відділу кадрів Гудима Віра Михайлівна.
Людина Показати IP 27 Вересня 2011 16:37
Міську раду треба добре потрясти по всіх питаннях, але довести все до логічного завершення. От побачимо, що буде з кримінальною справою, яка відкрита проти чиновників Луцької міської ради, зокрема департаменту ЖКГ, щодо ліфтів, а тоді й зробимо висновок куплені в нас прокурори, суді чи ні.Якщо справа буде закрита, то треба буде звернутись до інших правоохоронних органів, за межами міста.
VSC до Людина Показати IP 27 Вересня 2011 18:28
Если вы до сих пор не знаете, то сообщаю вам - да, куплены. А, дальше что?
Мешканець міста Показати IP 27 Вересня 2011 20:40
Про яких депутатів ми говоримо? Один Гузь і цікавиться проблемами народу, а решта мнуть яйця на сесіях та й вирішують свої питання поки "при деле":)))
Luno Показати IP 28 Вересня 2011 07:52
A kvartyrka Pana Kubickogo?
Люба Показати IP 28 Вересня 2011 16:15
Кубіцький отримав квартиру з колишнього приміщення диспетчерської ЖКП № 6. А коштами ЖКП № 7 зробив ремонт. Є спеціальне розпорядження міського голови "Про ремонт приміщення силами ЖКП № 7". Це дуже хороший директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради, яким повністю керує Соколовська. Він без неї навіть не бздикне сам. Тримають лоха бо він їм вигідний, він завжди був гниллю.
До Люби Показати IP 28 Вересня 2011 16:17
Напруть Соколовську рівненські журналісти, то візьмуться за Кубіцького. А можливо й не рівненські. Цими артистами багато хто зацікавився. А потім і розгребуть остальний хлам міської ради...
Мешканець міста Показати IP 30 Вересня 2011 10:53
Що хлам, то хлам. Всі нові обличчя сидять на оперативці міського голови. А коли зайдеш в міську раду вирішти будь-яке питання то складається враження, що ніхто нічого не знає. Зато ногті як тигриць, ще й розмальовані в різні візерунки. Хіба це державні службовці? А культура? Стоїш в кабінеті,а вони п'ють каву і вдають, що нікого стороннього немає. При Кривицькому такого не було.
Зоро Показати IP 2 Жовтня 2011 17:20
Кубіцький, Коленда, Раєнко - ото спеціалісти департаменту ЖКГ - всі свої клієнти Соколовської. Всіма заправляє вона. Ніхто з них не може вирішити самостійно будь-якого питання. То хіба то керівники, просто прихвостні. А Гузь молодець, він не любить несправедливості, а інші депутати використовують своє "депутатство" для свого блага. Вирішують свої особисті питання, то як вони підуть проти вказаних оі, ооливо Соколовської.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus