USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьку вулицю освітили оригінальними кованими ліхтарями

19 Липня 2011 14:36
На вулиці Лесі Українки - пішохідній вулиці Луцька – відновили 35 ліхтарів, які як запевняють у Луцькій міській раді, є енергозберігаючими і втричі економнішими за попередні.

Про це повідомили у Лукцькраді 18 липня.

Міський голова Микола Романюк розповів, що зі старих ліхтарі залишилась тільки частини опор. «Решта – все нове: самі ліхтарі, оздоблення ручної роботи», - розповів Романюк.

Загалом встановили 35 ліхтарів на суму 235 тисяч гривень. Оновлені ліхтарі розжарюються протягом хвилини і світитимуть впродовж всієї ночі. Але, оскільки вони є енергоощадними, то міська казна матиме змогу зекономити на освітленні міста, - запевняють у мерії.

Ліхтарі – оригінальні, їх оздоблення виконане вручну луцьким ковалем Іваном Возняком.

У Луьцкраді кажуть, що нові ліхтарі придбані за кошти однієї з приватних компаній.

«Я від усієї душі дякую бізнесменам, завдяки яким лучани мають змогу милуватися відреставрованими гарними ліхтарями. І, щоб сьогодні не говорили, соціально-відповідальний бізнес таки є. А тому я щиро вдячний всім, хто відгукується на пропозиції, допомагає, залишають світлий слід в історії», - говорив Микола Романюк.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
ЛУЧАНКА Показати IP 19 Липня 2011 14:55
не знаю, кому вони сподобаються, як на мене, то попередні ліхтарі були набагато гарніші. Просто потрібно було в них поставити енергозберігаючі лампочки.
Лучанин Показати IP 19 Липня 2011 15:04
Як на меня то супер хоть хтось шось для миста робить а для таких нероб як лучанка той стари непогани
Кіт до Лучанин Показати IP 19 Липня 2011 15:32
згідний! яка різниця хто, аби йшло на користь місту і його мешканцям.
Лучанин до Кіт Показати IP 19 Липня 2011 22:13
А якби трохи подумати? Лучанка правильно каже: поміняли пару ліхтарів та повісили табличку, щоб всі бачили рекламу, за кого потім голосувати. І саме головне що перед виборами буде слугувати скритою рекламою. Але ж можна було пофарбувати існуючі, замінити плафони та начинку - було б для всієї вулиці на ті гроші. Що краще: пару фонарів чи вся вулиця? З ваших коментарів слідує, що ви або по ній не ходите, або разом з тими, що на табличці написані бабки відмивали. Де логіка?
Селянин Показати IP 19 Липня 2011 15:14
Думаю головне в цій новині і взагалі в цьому всьому - це та етикеточка де написано про двох добродіїв. Скоро будуть на асфальті засипані ямі підписані - це вам, селяни, дарунок від доброго дяді!
КУЗЬМА до Селянин Показати IP 19 Липня 2011 15:28
Иди работай тогда и сам дядей станеш
Іван Показати IP 19 Липня 2011 15:44
Нові ліхтарі однозначно програють старим у своїй стильності. Ці просто "здєлани под старіну, шоб красівше було". До стилю архітектури вулиці вони пасують як корові сідло. А Лучанину не варто так тішитися з усього, що коїться в місті. Варто накінець почати звертати увагу на якість. Щою було вже врешті як у Європі.
Лучанин Показати IP 19 Липня 2011 15:44
Не знаю як кого, а мене ця реклама в елементах благоустрою міста дратує. Цей же сквер, звідки на кожному кроці дивитися "Київстар"... Блін, а якби це стала робити на початку 90-х піраміда "МММ"? Питали б зараз діти тата - "Тату, а шо це таке МММ" - а це такі дяді, яку купу грошей в людей вкрали. - "А чого це тоді тут написано що "місто дякує МММ"? От а якщо посадять цих добрих дядь? Романюк сам бігатиме таблички зриватиме?
вася Показати IP 19 Липня 2011 15:50
люди зробили добре для миста освитили вулицю а нероби и жабадори те и роблять що заздрять
Лучанин до вася Показати IP 19 Липня 2011 22:17
Заздрять чому? Вони ж не в себе на подвір'ї зробили, а на міській вулиці... Просто співвідношення ціна-якість страждає - один піар.
VSC Показати IP 19 Липня 2011 15:51
Это просто элемент предвыборной Пи-Ар компании.
Ильич до VSC Показати IP 19 Липня 2011 16:01
Да вы гений, батенька!!! Как догадались? :-)
Mirna Показати IP 19 Липня 2011 16:52
та хай собі піаряться на здоровя! нормальні ліхтарі! що ви хочете?
МиколайЧИК Показати IP 19 Липня 2011 16:52
є ТАКЕ ПОНЯТТЯ В ЕКОНОМІЦІ, ЯК СОЦІАЛЬНИЙ ЕФЕКТ.вІН ТУТ І ВИКОРИСТАНИЙ.пОДАРУнок "Континіум".Єремєєв знає свою справу, чи не так?
MrBeen Показати IP 19 Липня 2011 18:23
Та шо Ви за люди такі! Аби когось підісрати! А поставити вам питанння: "Що Ви доброго зробили для міста?" Ох я б і послухав Ваші відповіді! Хоча впевнений шо вони будуть дуже короткі!
Лучанин до MrBeen Показати IP 19 Липня 2011 22:30
Так, майже, дуже короткі. Ми купляючи в нього продукцію вклали в це гроші, причому він на нас наживався, отже це хороше зроблене для міста і за наш з вами рахунок. Якщо Ви не згідний, то почніть з маленького: в школі вчителю заплатіть за урок, прибиральниці, яка в гардеробі сидить, тій яка миє підлогу, двірнику, сантехніку...; в лікарні не тільки лікарю, а і медсестрі, санітарці, техперсоналу, який обслуговує всю установу; в бібліотеці не копійки за абонемент, а як потрібно... А от тоді будемо питати з кожного хто скільки за свою зарплату в 800-900 грн зможе дати сотен тисяч на ремонт вулиць, будинків, реконструкцію та облагородження прилеглих територій...
андрей Показати IP 19 Липня 2011 18:59
а що доброго зробив Еремеев? зробив собі ТАМ_ТАМ, підняв ціни на пальне на WOG, поставив ліхтарики за рахунок цін, а люди далы за нього голосують
Місцевий Показати IP 19 Липня 2011 19:15
Скажу одне: Якби всі "дяді" робили щось подібне, хай навіть тільки перед виборами, то наше місто стало б гарне! А то як по обклеюють все своїми "фейсами", хто в рожевих сорочках, хто в спортивних костюмах - гидко дивитися. Тенденція правильна, дитячі майданчики, ліхтарі, хай в цьому руслі конкурують, толку буде більше.
Власна думка... Показати IP 19 Липня 2011 20:15
Усі пишуть про дядь, половина погане! Але ви скажіть, що вони поганого зробили... Нічого... Поставили ліхтарі, дають роботу людям, платять заробітну плату, і я думаю, ще багато чого доброго роблять... А ті хто заздрить - для початку нехай спробують попрацювати (дійсно попрацювати) - і відповідно заробити гроші... І коли зароблять - спробувати щось зробити для міста...
Лучанин до Власна думка... Показати IP 19 Липня 2011 22:40
Так, дійсно, нічого поганого! Але нічого й хорошого. Пропіарились і все - шуму більше ніж роботи. А про все інше я вище написав... Якби ж вони чесно гроші заробили, то і коментарі тут були б іншими - не тільки власна думка!
влада Показати IP 20 Липня 2011 09:57
У кожній справі є позитив і негатив, є ті, хто підтримує та критикує. Так було, є і буде. Та все ж, на мою думку, краще бачити позитивні сторони.
lycanca Показати IP 20 Липня 2011 11:20
ysi znaut stryktyry kontunium vu iz numu za odno abo vas prumysulu zrobutu reklamy de vasha sovist
lycanca Показати IP 20 Липня 2011 11:24
vu iz numu za odno

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus