USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Луцькводоканал» хоче збудувати на Вишкові нову каналізаційно-насосну станцію

28 Серпня 2019 10:53
КП «Луцькводоканал» планує збудувати в місті нову каналізаційно-насосну станцію.

Про це повідомили 28 серпня під час засідання 61-ї сесії Луцької міської ради.

На розгляд поряду денного винесли проєкт рішення Про Про затвердження Комунальному підприємству «Луцькводоканал» проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та зміну її цільового призначення для будівництва та обслуговування каналізаційно-насосної станції на вулиці Можайського, 19в.

Вказана земельна ділянка має площу 0,0054 гектара.

Депутати підтримали проєкт рішення про зміну цільового призначення ділянки. Тепер КП «Луцькводоканал» зобов’язується зареєструвати земельну ділянку та речові права на неї в порядку, визначеному чинним законодавством України, а також забезпечувати збереження та вільний доступ до мереж міських інженерних комунікацій, що проходять зазначеною територією, для проведення ремонтних та профілактичних робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus