USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Луцьких керівників позбавлятимуть премій за ігнорування звернень громадян

3 Лютого 2021 11:20
Керівників структурних підроздлів та комунальних підприємств Луцької міської ради позбавлятимуть премій за ігнорування звернень від громадян через систему служби оперативного реагування «15-80».

Про це сьогодні, 3 лютого, під час засідання виконавчого комітету повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Так, міський очільник зазначив, що днями у нього відбулася зустріч з розробниками мобільного додатку 15-80.

Водночас, під час виконкому Ігор Поліщук зауважив, що окремі керівники комунальних підприємств та структурних підрозділів сприймають 15-80 як якусь ворожу службу.

«Не треба так. «15-80» нам допомагає, бо люди інформують міську владу про різні проблеми, про які ми не знаємо. Тому сьогодні необхідно посилити цю роботу. Керівники департаментів, комунальних підприємств, які будуть ігнорувати звернення 15-80, потраплятимуть під депреміювання і в разі відсутності ефекту, будемо приймати кадрові рішення. Сьогодні нема нічого складного, щоб відреагувати та дати зворотній зв’язок. Це дуже важливо», – наголосив Ігор Поліщук.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини інформувало про те, що у Луцьку створять мобільний додаток «15-80», який допоможе лучанам оперативно повідомляти про проблеми міста онлайн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 3 Лютого 2021 14:55
1. чиновників Луцькради підміняють муніципали(і не завжди кваліфіковано) 2. очевидно, в їх варті відсутній архів, оскільки людина продовжує скаржитись на "а віз і нині там", приходять на звернення нові муніципали, фотографують і, очевидно, фотки зникають разом з "одноденками"..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus