USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Луцьких водіїв хочуть позбавити рефлексів

19 Червня 2013 12:22
Перевізників маршруток звинувачують, у тому, що вони недотримуються графіку і не доїжджають до кінцевих зупинок, мовляв, це стало звичкою.

Про це стало відомо під час виконавчого комітету Луцької міської ради під час доповіді про виконання ТзОВ ВТП «Санрайз» договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом 19-ого червня.

За словами начальника управління транспорту та зв’язку Анатолія Миронюка, найбільше скарг на адресу підприємства «Санрайз» надходить у зв’язку з недотриманням графіку та недоїзду до кінцевої зупинки.

Мовляв, це вже рефлекс у водія постояти довше на зупинці, чи скоротити маршрут, особливо, ввечері.
Натомість директор ТзОВ ВТП «Санрайз» Юрій Девіцький зазначив, що система спостереження «Візор» іноді дає недостовірні результати про рух маршрутки, а відтак і спотворює відповідність руху: «Тобто автобус виїжджає з однієї точки і їде до іншої точки, а на «Візорі» його немає».

Утім керівник управління транспорту, зауважив, що більше вірить «Візору», ніж перевізникам. У підсумку члени виконкому зауважили, що попри зрушення у питаннях дотримання графіку маршрутками все ж недоліки ще є, і їх треба виправляти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ViNaPa Показати IP 26 Червня 2013 11:08
ха=-ха,була в Романюка панацея, GPS, тепер мовчить бо толку як з ними так без них - НОЛЬ.))))Клоунада.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus