USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьким чемпіонам вручили спортивні комплекти Олімпійської збірної

28 Жовтня 2018 16:11
У Луцьку відзначили спортсменів збірної команди України з козацького двобою. Фіналісти та чемпіони України у складі збірної вже наступного тижня відстоюватимуть честь нашої держави на Кубку Європи з козацького двобою та ММА, що проходитиме в місті Плоцьк, Республіка Польща.

Нагадаємо, луцька збірна успішно виступила на чемпіонаті України, який відбувся в Києві 12-15 жовтня.

Головний тренер збірної, голова Волинської федерації козацького двобою Олександр Кулаков розповів, що з нагоди Дня народження клубу спортсмени отримали подарунки.


Фіналістам чемпіонату України вручили спортивні комплекти Олімпійської збірної, а для наймолодших вихованців клубу «Прайд» провели яскраве свято з нагоди третьої річниці клубу.



Серед тих, хто отримав нову форму й Ілля Сломінський.

Він каже, що для нього це трепетний момент, адже минулого року він представляв честь області, а вже скоро представлятиме Україну. Хлопець хоче, щоб державний Гімн звучав під переможні овації.

«Чемпіонат України був дуже високого рівня, юнаки 13 років і старше вперше змагалися в октагоні і це було психологічно важко, адже доводилося мірятися силою та технікою в закритому просторі – октагоні (клітка). Коли ти туди заходиш, то розумієш, що є лише ти і суперник, а переможцем звідти виходить один. Це був хороший досвід, завдяки спільній роботі з тренером вдалося досягнути високого результату, я готовий йти далі», - ділиться враженнями спортсмен.


Окрім сімох збірників України, отримали спортивну форму для заохочення й четверо молодших вихованців 7-9 років, які стали фіналістами чемпіонату України.



«Майстер-клас із випічки хачапурі по-аджарськи, солодкий стіл, показові виступи кращих спортсменів Клубу, цікаві конкурси, подарунки, святковий торт, - все це створило атмосферу незабутнього свята та ще раз показало, на скільки дружніми є наша «Прайд»-сім’я» - розповідає президент клубу Олександр Кулаков.



До слова, за три роки існування клуб збільшився із 10 спортсменів до 150, було проведено понад 30 змагань різного класу, спортсмени здобули більше 300 нагород різного ґатунку, організовано 5 масштабних міжнародних турнірів, які за видовищністю та рівнем проведення не поступалися європейським міжнародним турнірам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus