USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинський «Прайд» привіз із Кіровограда два срібла та бронзу

17 Листопада 2015 21:00
Волиняни успішно виступили на Чемпіонаті України з «фрі-файту». Спортсмени повернулися додому з трьома нагородами.

Як повідомляє керівник громадської організації «Волинський регіональний клуб бойових мистецтв «Прайд», майстер спорту України міжнародного класу Олександр Кулаков, спортсменів засуджували, але перемогти вдалося.

«Бійці «Прайд» змагалися на Чемпіонаті України з фрі-файту впродовж 13 - 15 листопада в Кіровограді. Прикро, що судді до нас ставилися упереджено, адже були дуже суб’єктивні рішення про дискваліфікацію. Втім, попри таке ставлення, наші спортсмени показали свій високий рівень професіоналізму й вибороли бронзову нагороду (Олег Шрамко) та два срібла (Максим Петрощук та Назар Ковальчук ). Ми щиро дякуємо кіровоградській публіці за підтримку наших спортсменів. Здавалося, що хтось навмисне не дає забрати золото Волині й представити Україну на Чемпіонаті світу в Азербайджані. Втім, ми здобули перемоги!», - розповів про поїздку Інформаційному агентству Волинські Новини Олександр Кулаков.

Нагадаємо, видання інформувало про те, що молоді тренери й талановиті спортсмени об’єдналися у громадську організацію «Волинський регіональний клуб бойових мистецтв «Прайд». Як кажуть, зробили це для того, аби ефективніше виховувати здорове покоління.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Світязь Показати IP 18 Листопада 2015 06:53
Кулаков молодчина.удачі вам. І ще більше перемог.а вони будуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus