USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Двом луцьким спортсменам придбають квартири

20 Вересня 2017 15:51
Квартири пропонують придбати веслувальниці Марії Повх та велогонщиці Яні Беломоїній. Кошти у вигляді субвенції надійшли із обласного бюджету.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 20 вересня.

Зі слів начальника департаменту бюджету та фінансів Лілії Єлової, гроші, які надійшли у вигляді субвенції, підуть на медицину, дороги та на придбання житла.

«Із обласного бюджету ми отримали субвенцію 1,64 мільйона гривень. Кошти підуть на ліки, які безкоштовно даються людям, ще 190 тисяч гривень спрямуємо на поточний ремонт доріг вулиць Володимирська, Ковельська і Рівненська. Також на умовах співфінансування із міським бюджетом 713 тисяч передбачили на дві квартири олімпійським спортсменам», - такі пропозиції щодо розподілу коштів внесла головна фінансистка Луцька.

Присутні підтримали пропозиції розподілу коштів та рекомендували їх затвердити під час сесійного засідання.

Зауважимо, що Марія Повх - одна з найсильніших волинських спортсменок. Вже 16 років жінка займається веслуванням на байдарках і каное. На сьогодні є єдиною представницею Волині, яка входить у збірну України з цього виду спорту та стала фіналісткою Олімпійських ігор. Також, аби підтримати успішну спортсменку, цього року за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» їй придбали професійну байдарку з українською символікою.

Нагадаємо, що Яна Беломоїна - велосипедистка з Луцька, яка потрапила до ТОП-7 найкрасивіших українських спортсменок на Олімпіаді-2016 в Ріо-де-Жанейро та стала сьомою на фінальному етапі Кубку світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
В очікуванні Показати IP 20 Вересня 2017 17:17
А коли Луцька міська рада прийме міську програму забезпечення житлом звичайних громадян, зокрема багатодітних сімей, які перебувають на квартирному обліку і потребують поліпшення житлових умов???? Чому майже кожне місто і область передбачають кошти на це у своїх бюджетах, а прикордонна область виявляється найбіднішою, бо нічого не виділяє на молодіжні житлові програми????
Боб до В очікуванні Показати IP 20 Вересня 2017 18:52
Народжуючи дітей, треба наперед думати де будете жити. Дітей "зробити" мозгу багато не треба.
Григорій Іванович до Боб Показати IP 20 Вересня 2017 21:06
. Бобам....ці діти майбутнє держави. Років через двадцять з їхніх податків будуть утримуватись пенсіонери,медицина, армія, державний апарат.
спорт Показати IP 21 Вересня 2017 19:07
ПОРА ЗНАТИ ЩО Я БЕЛОМОІНА ВИГРАЛА В 2017 КУБОК СВІТУІ Е ПЕРШИМ СВІТОВИМ НОМЕРОМ В МАУІТБАЙНІНГУ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus