USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанка Яна Беломоїна - у ТОП найгарніших дівчат Олімпіади в Ріо

11 Серпня 2016 08:33
Велосипедистка з Луцька 21-річна Яна Беломоїна потрапила до ТОП-7 найкрасивіших українських спортсменок на Олімпіаді-2016 в Ріо-де-Жанейро. Рейтинг уклало видання Страна.ua.

Беломоїній відвели 6-те місце.

«Спортсменка з маунтбайку і крос-кантрі майже весь свій час проводить у горах, чи то літня спека, чи сніг і дощ у холодні пори року. Її називають найсильнішою велосипедисткою України. Судячи зі сторінок у соцмережах, Яна ще та ласунка. Вона любить млинці, тортики, шоколадний крем “Нуттела”. А відпочинок Беломоїна поєднує зі зборами за кордоном. Наприклад, у неї є фото купання в гірській річці у Словенії чи із Середземномор’я, де Яна демонструє кубики на пресі», – інформує видання про луцьку велосипедистку.

На першому місці рейтингу опинилася 21-річна тенісистка Еліна Світоліна з Одеси, на другому – 25-річна шаблістка Ольга Харлан з Миколаєва, на третьому – 23-річна гімнастка Анна Різатдинова із Сімферополя, на 4-му – 18-річна легкоатлетка з Києва Юлія Левченко, на 5-му – 26-річна легкоатлетка Єлизавета Бризгіна з Луганська, на 7-му – 29-річна вершниця Інна Логутенкова з Донецька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Валя Показати IP 13 Серпня 2016 21:48
Розумаха наша! Молодець!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus