USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький аеродром закуповує відеокамери для авіаційно-технічного складу

9 Травня 2020 22:39
Встановлення та налагоджування технічних засобів охорони та відеоспостереження на території луцького аеродрому, що на вулиці Ківерцівській, 85а, планують завершити до кінця листопада поточного року.

Допорогові закупівлі обладнання 7 травня оголосила військова частина А0959. Пропозиції прийматимуть до 20, 22 травня.

Мова йде про два тендери:

- на закупівлю комплектуючих для встановлення технічних засобів охорони та відеоспостереження, очікуваною вартістю 98 тисяч гривень;

- на встановлення та налагоджування технічних засобів охорони та відеоспостереження, очікуваною вартістю 87 тисяч гривень.

За ці кошти військова частина хоче придбати шість цифрових відеокамер з можливістю роботи в нічний час, мережевий відеореєстратор, два медіаконвертера, 500 метрів кабелю, РОЕ 8 портів 100W, кронштейни для шести камер, UPS Powercom, два монітори 23,5″, передавач HDMI, 150 метрів силового кабелю, маршрутизатор ТР-LINK та серверну шафу, а також встановити та налагодити відеоспостереження на авіаційно-технічному складі.

Встановити та налагодити систему відеоспостереження на території аеродрому мають до 24 листопада 2020 року.

Читайте також: Аеродром у Луцьку обгородять і освітлять через два роки
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Де логіка Показати IP 10 Травня 2020 09:00
Може я ідіот, але чому вони самі не можуть скупись в інтернет магазинах, те що хочуть, за адекватні ціни? Навіщо аукціони з фоп синочками чиновників, які закупляться на аліекспрес і втридорого збарижать.
Микола до Де логіка Показати IP 13 Травня 2020 07:31
Іменно що ідіот. Це державна структура. Там ніхто гроші на руки не дає, щоб можна було взяти і купити що хочеш. На любі закупівлі потрібен тендер. Не подобаються фопи синочків чиновників, то відкрий свій, зареєструйся на прозорро і запропонуй дешевше.
До де логіка Показати IP 10 Травня 2020 14:01
Якби ви бували у військових частинах і бачили як витрачаються ті кошти, на різного роду благоустрій то там логікою і не пахне а пахне заробітчаством, на військовий лад

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus