USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцький гурт «ФлайzZzа» випустив новий кліп

23 Грудня 2020 21:59
Гурт «ФлайzZzа» презентував кліп на пісню «Шикардос», який приурочили до 20-річчя колективу. Сама ж пісня увійде у новий альбом гурту, який, ймовірно, побачить світ вже у 2021 році.

У відео режисер Олександр Стеренчук, оператор-постановник Антон Аношин і гурт «ФлайzZzа» показують на простих прикладах, що «шкідників» все ж знаходять і знешкоджують.

Сам гурт і знімальна команда доклали максимум зусиль, щоб, окрім прямих натяків, багато хто на рівні метафор зрозуміли суть, закладену у цей кліп.

«Ми усі є активними учасниками соціальних подій в Україні і намагаємось різносторонньо підтримувати ті чи інші потрібні рухи. Багато перешкод на шляху творення цього відео спонукали нас лише до ще більшої наполегливості у кращому результаті. Холодна погода, карантин, домовленості, які в останній момент зривались, ризиковані для життя моменти зйомок, кумедні маски свиней, які ми замовляли у Польщі, допомога поліції, постріли, екстремальні трюки та багато інших нюансів під час зйомок заставляли нас дуже хвилюватись і прискорювали наші серцебиття.

Текст пісні має позитивний соціально-патріотичний характер. Місцями з іронією, а місцями з притаманним для «ФлайzZzа» стьобом. Хочемо подякувати Українському культурному фонду за допомогу у створенні цього відео», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ксюша Показати IP 23 Грудня 2020 22:50
Шикарно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus