USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцький гурт «Флайза» та оркестр Нацгвардії випустили кліп на спільну пісню

27 Серпня 2022 21:04
Гурт «Флайза» з Луцька та оркестр військової частини 1141 Національної гвардії України презентували відеороботу на спільну пісню «Вогнем і мечем». Композиція запальна й спрямована на підняття бойового духу кожного українця.

Як зазначили музиканти, відео та пісню колективи підготували як подарунок для всіх українців із нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності.

«Вітаємо вас, меганація воїнів, сміливих і добрих людей, які своєю кров’ю зараз здобувають волю та незалежність. Зичимо усім нам якомога швидшої перемоги, відновлення та щасливої, могутньої, багатої і красивої країни, якою пишалися б майбутні покоління. Не забуваймо про героїчні звитяги наших Героїв!» – зазначили музиканти.

Спільна творча праця – цікавий досвід і для оркестру, і для «Флайзи».

«Це ще один доказ необхідності тісної взаємодії війська та культури. Так усім нам впевненіше знищувати ворога на нашій святій землі», – наголосили виконавці.

Керівник оркестру Нацгвардії Віктор Лучинець додав, що хореографію, яку використали у кліпі, продумали саме військові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
поціновувач Показати IP 28 Серпня 2022 08:28
я думав вони розпалися, так й не написавши жодного пристойного хіта!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus