USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Творили на важких емоціях: луцька Флайза презентувала нову пісню й кліп

16 Листопада 2022 08:48
«Мої крила» – третя пісня луцького гурту Флайза, написана у часи широкомасштабного вторгнення росії. Вона була створена під емоціями від жахіть, які пережила Україна в Бучі, Ірпені, Бородянці й інших населених пунктах. Весь світ тоді сколихнувся від побаченого.

Цей біль відгукнувся і у творчості музикантів з гурту Флайза.

«Звірства загарбників на цьому не завершились, а отже, і ми не маємо права мовчати та забувати про це. Дякуючи нашим Збройним силам, ті території тепер звільнені. Проте роботи ще непочатий край. В тому числі й у митців», – акцентують музиканти.

Текст пісні та мелодія просто вилились на аркуш і у диктофон завдяки творчим посиденькам фронтмена гурту Андрія Тимчука (Тіми) та давнього приятеля гурту Флайза Дмитра Кухарука. А вже згодом у домашніх умовах відбулось накопичення усіх матеріалів. Зведенням, правками аранжування та мастерингом треку займався ще один друг луцького колективу – гітарист гурту Mad Heads Стас Семілєтов (Red) на RedHome Studio.

Читати ще: «Усім ворогам покажем кулаки та дулі»: луцька Флайза презентувала музичну «Паляницю»

Відеокліп на пісню «Мої крила» зрежисував та відзняв Володимир Сущ – юний талант, який фактично сам придумав ідею відео та втілив її у життя. А допомогли із технічною реалізацією Володимиру ще два класних луцьких оператори – Назар Дубина та Max Fine.

Читати ще: Луцький гурт «Флайза» та оркестр Нацгвардії випустили кліп на спільну пісню

Це відео музиканти вирішили присвятити Данилу Дідіку, якого вбили через бажання бути українцем. І всім іншим дітям, які постраждали внаслідок повномаштабного вторгнення російської федерації. «Не забудемо, не пробачимо...» – резюмують музиканти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus