USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Луцький міський голова перераховує всі надбавки і премії на потреби ЗСУ

4 Квітня 2022 18:39
Луцький міський голова Ігор Поліщук написав заяву, у якій просить всі надбавки, доплати та премії на час дії воєнного стану перераховувати на потреби Збройних сил України.

Фото відповідної заяви він оприлюднив у соцмережах.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Ігор Поліщук зазначив, що кожен в міру своїх можливостей має підтримати наші Збройні сили. Адже гроші – це дрібниця, порівняно з тим, чим жертвують нині щомиті наші солдати.

«Навряд чи мені є що додати, крім вказаного у моїй заяві. Я вважаю, що кожен має сьогодні підтримати Збройні сили України в міру своїх можливостей. Я в межах своїх можливостей зробив, крім тих пожертв, які були зроблені раніше», – зазначив він.
Нагадаємо, раніше працівники міської ради і комунальних підприємств «Луцьктепло», «Луцькводоканал», «Луцькспецкомунтранс», ЛПЕ віддали на потреби ЗСУ свій одноденний заробіток.

Читати ще: Понад 1,5 млн: колективи КП Луцька і міськради віддали на ЗСУ денний заробіток

«Таким чином близько 1,7 мільйона гривень перераховані на потреби Збройних сил України. Чим можемо – тим підтримуємо. Крім того, з бюджету виділяються кошти на багато заходів: харчування військових, паливо і чимало інших потреб», – резюмує голова Луцької громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Єс Показати IP 4 Квітня 2022 19:29
Заступники міського голови повинні так само поступити. Це буде справедливо.
Надіюсь ! Показати IP 4 Квітня 2022 19:32
А його підлеглі з міської ради також надіюсь такі ж національно свідомі і такі ж патріоти ?
луцьк не спить Показати IP 5 Квітня 2022 02:22
не посоромлюсь спитати- преміі за що і про які суми йде мова
Олександр Показати IP 5 Квітня 2022 11:48
Поступок мужика
Євгенія Показати IP 5 Квітня 2022 13:30
А хіба доплати надбавки і премії не мають бути відмінені на період воєнного часу ???
Марина Показати IP 7 Квітня 2022 08:51
Кльово! Може дозволити собі! А нам на роботі сказали що ніяких премій, надбавок і доплат на час воєнного стану. І після війни не факт що будуть щось доплачувати. Зараз ціни виросли і ще рости будуть. Все прив'язано до долара. Долар штучно стримують. Але як відпустять, то зарплати не вистачить прохарчуватись, не кажучи щоб заплатити за комуналку. А дяді з грубими гаманцями тільки і збагачуються на тому, бо весь дохід підприємства зберігають в іноземній валюті, а перерахунку людині приходиться менше кожен місяць платити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus