USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Луцький підприємець, якого затримали на хабарі, здійснював махінації з держзакупівлями

21 Травня 2019 12:45
У Луцьку на хабарі 5000 доларів затримали підприємця, який реалізовував молочну продукцію неналежної якості та проводив махінація із держзакупівлями.

Про це інформує ДЗЕ Нацполіції України.

Оперативниками Управління захисту економіки у Волинській області було викриті факти протиправної діяльності підприємця. Останній став переможцем конкурсних торгів на поставку продукції до державних установ.

Проте, як було встановлено ця продукція не відповідала нормам якості, зазначених у тендері. Крім того, вартість такої продукції було значно нижче. Наразі за викритими оперативниками правопорушеннями проводиться досудове розслідування.

З метою уникнення відповідальності підприємець звернувся до керівника відділу управління захисту економіки з діловою пропозицією. За припинення проведення процесуальних дій у кримінальному провадженні та подальше його закриття запропонував 5 тисяч доларів США неправомірної вигоди.

У понеділок, 20 травня, у Луцьку оперативники управління захист економіки в Волинській області Нацполіції за процесуального керівництва військової прокуратури Луцького гарнізону Західного регіону затримали підприємця під час спроби підкупу начальника відділу. З місці вилучено 5 тисяч доларів США, передані у якості неправомірної вигоди.

Підприємець затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом військова прокуратура Луцького гарнізону Західного регіону відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди) КК України.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Уважно гляньте Показати IP 21 Травня 2019 15:35
В багажнику вже не 5000 дол ))))
Микола Показати IP 22 Травня 2019 01:22
Саню Буяновського спіймали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus