USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку судили двох п’яних водіїв, які втікали від патрульних та пропонували хабар

29 Вересня 2019 09:00
В обласному центрі Волині судили водія скутера та водія легковика, які спочатку втікали від патрульної поліції, а потім пропонували патрульним хабар за непритягнення їх до відповідальності.

Про це йдеться у вироках Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, у першому випадку під час патрулювання, перебуваючи у селі Забороль, працівники поліції виявили, що водій скутера рухався у напрямку села Великий Омеляник з порушенням правил, а саме – здіснював рух без застебнутого шолому. Поліцейські увімкнули проблискові маячки, аби водій зупинився, проте він цього не зробив. Коли ж патрульні зупинили скутериста у Великих Омеляниках, водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, у зв`язку із чим його доставлено до Волинського обласного наркологічного диспансеру після чого останнього повернуто на місце вчинення правопорушення для складання адміністративних протоколів.

В подальшому водій скутера запропонував патрульним 382 гривні, аби його не притягували до адміністративної відповідальності.

В іншому випадку наприкінці липня у Луцьку патрульні помітили не подання світлового покажчика повороту в автомобіля ВАЗ 2107 на вулиці Героїв УПА. Проте водій не виконав вимоги патрульних зупинитися, тож транспортний засіб вдалося зупинити лише біля Жидичинської сільської ради, у автівці виявили водія з ознаками алкогольного сп’яніння. За непритягнення його до адиміністративної відповідальності він пропонував патрульним 363 гривні неправомірної вигоди.

В обох випадках між обвинуваченими та прокурором була укладена угода про визнання винуватості, відтак суд визнав їх винними та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 550 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 9 тисяч 350 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рома Показати IP 29 Вересня 2019 08:14
Пропонували малі хабарі. Не повага до поліцейських

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus