USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцький район також йде на карантин

17 Березня 2020 09:28
Головам громад Луцького району було доручено прийняти рішення, щодо призупинення роботи закладів громадського харчування, торгово-розважальних центрів та установ сфери послуг та торгівлі окрім продуктових магазинів, супермаркетів та аптек, в яких місцевим радам пропонується визначити граничну кількість присутніх.

Таке рішення прийняли у Луцькій РДА під час комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомив очільник Луцької райдержадміністрації Тарас Яковлев.

Також заборонили масові спортивні, культурні та інші заходи. На період карантину не будуть проводитись прийоми громадян та будуть внесені зміни в роботу ЦНАПів та громадських приймалень соціальних служб.

Читати ще: Уряд припиняє залізничні та автобусні міжміські перевезення. В маршрутках – до 10 пасажирів

«Тому прошу врахувати, якщо запланували візит в державні органи Луцького району - отримуйте консультації та адмінпослуги за допомого телефонного зв'язку або онлайн. У випадку крайньої необхідності відвідуйте громадські приймальні, попередньо з'ясувавши режим роботи», - йдеться у дописі голови РДА.

Як повідомлялося, з 16 березня в обласному центрі Волині і до 3 квітня на карантин закрили усі заклади громадського харчування, ринки, заклади торгівлі, спортзали, торгово-розважальні центри. Натомість аптеки, заправки та продуктові магазини працюватимуть.Також лучан закликають повідомляти на гарячу лінію про незаконну роботу закладів, які мали бути закриті на час карантину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 17 Березня 2020 09:40
Що з Шубертом та Модерном? Працюють тисячі працівників.....
алла Показати IP 17 Березня 2020 10:16
А епіцентр? Величезні черги на касах без дотримання дистанцій.
Всезнайко Показати IP 17 Березня 2020 10:32
Чому Яковлєв до цього часу очолює Луцьку РДА?
Борис Показати IP 17 Березня 2020 13:17
А що з Волиньгазом? Він працює
лучанка до Борис Показати IP 18 Березня 2020 12:19
волиньгаз ще на 23 призначив знімання лічильників в селі на повірку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus