USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький «Вотранс» у складі з Федецьким розгромив «Карпати-Енергетик»

20 Липня 2020 16:18
Після професійного футболу в Луцьку відновився й аматорський. Зокрема, свій перший матч у аматорській першості України зіграли футболісти луцького «Вотрансу», в якому вони розгромили «Карпати-Енергетик» з Галича – 3:0.

У першій половині сезону чинні чемпіони Волинської області з «Вотрансу» не зуміли взяти жодної перемоги у аматорській першості України, йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс». На другу частину сезону лучани зробили ряд підсилень в кадровому складі. Зокрема, за «біло-синіх» тепер виступає Артем Федецький, який чимало грав за збірну України, вигравав Кубок УЄФА та ставав фіналістом Ліги Європи. А на тренерському містку відтепер нещодавній капітан «Волині» Олег Герасимюк.

«На тренерському містку набагато важче, ніж на полі. Тепер я згадую слова Віталія Володимировича Кварцяного, який казав:«Коли ви станете тренерами, тоді ви відчуєте, що це таке». Дійсно, різниця суттєва. Поки цікаво, мені подобається, далі побачимо», - розповів про своє призначення новоспечений головний коуч «Вотранса» Олег Герасимюк.

У першому матчі року «Вотрансу» протистояла команда «Карпати-Енергетик» із Галича Івано-Франківської області. Минулого тижня вона уже гостювала на стадіоні «Підшипник», де поступилася луцькому «ЛСТМ» з рахунком 2:3. А от підопічним Олега Герасимюка вдалося виграти набагато спокійніше. Головне, що луцький колектив постійно створював моменти біля чужих воріт та надійно відчував себе позаду.
У самій грі багато що вирішилося ще в першому таймі. Спочатку коридором у захисті суперників скористався новачок «Вотрансу» Богдан Скоцький, який відкрив рахунок в матчі. А вже за декілька хвилин «біло-сині» святкували вдруге після того, як помилкою захисників «Карпат-Енергетика» скористався ще один новий футболіст лучан Віталій Брикса. Після перерви Брикса довів рахунок до остаточного – тож у номінально гостьовому, а по факту – домашньому поєдинку проти суперників з Прикарпаття лучани святкували переконливий успіх – 3:0.

Гравець ФК «Вотранс» Олександр Гергелюк відзначив, що команда виконала тренерську установку.

«Ззаду у нас грає досвідчений Артем Федецький. Його підказки допомогли зіграти на нуль. Від нього був поштовх авторитету. Людина все-таки пограла, всі його слухали. На полі не було хаосу, всі виконували свою роботу», – сказав футболіст.

Натомість Олег Герасимюк наголосив, що команда скучила за перемогами:«Пандемія вплинула, була велика перерва, але найголовніше сьогодні – це результат, і ми його здобули. Забили три, але могли забивати більше. Трохи є проблеми з реалізацією, але, я думаю, що в майбутньому ми наздоженемо втрачене в плані реалізації».

До слова, чотири команди через пандемію коронавірусу уже знялися із першості України, тож «Вотранс», який піднявся на восьму сходинку таблиці, в майбутніх матчах може суттєво покращити турнірне становище.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus