USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький забудовник просить зменшити пайову участь по будівництву на Відродження

24 Вересня 2019 09:59
Луцький забудовник ТОВ «ТРИ Л» просить зменшити розмір пайової участі на понад 2 мільйони гривень по будівництву на проспекті Відродження.

Про це йшлося 24 вересня під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан розповів, що на адресу виконувача повноважень міського голови надійшло звернення ТОВ «ТРИ Л» щодо зменшенян розміру пайової участі по реконструкції готелю «Лучеськ».

З його слів, згідно договору розмір пайової участі на даному об’єкті становить 4 мільйони 128 тисяч гривень, кошти наразі сплачені. Він поінформував, що за межами ділянки влаштовано тротуар на вулиці Рівненській. Також там виконані роботи по дорожній розмітці та облаштувані турнікету.

Зокрема, пайову участь просять зменшити на 2 мільйони 49 тисяч гривень.

Комісія винесла питання на розгляд сесії міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 24 Вересня 2019 10:26
Там зроблено максимум на 100-200 тис.
антон Показати IP 24 Вересня 2019 10:34
А потім у новинах такі новини "У ЛУЦЬКУ – ПРОРИВИ ВОДИ НА ВІСЬМОХ ВУЛИЦЯХ" зменшення пайовоїучасті олігархампризводить до того що навантаження на систему водопостачання, каналізації росте, а реконструкцію робити немає коштів, бо пайову участьзменшують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus